Libnet.ro
UNICEF

01:05

inalta Curte dezbate un nou termen in procesul lui Sebastian Ghita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inalta Curte dezbate un nou termen in procesul lui Sebastian Ghita

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie dezbat marti un nou termen in dosarul in care deputatul Sebastian Ghita este acuzat ca l-ar fi mituit pe fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou termen in dosarul Alinei Bica, astazi, la iCCJ

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie vor dezbate marti un nou termen in dosarul ANRP in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica este judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu retrocedarea unor terenuri.

Magistratii de la iCCJ dezbat marti un nou termen in dosarul ANRP, in care este judecata Alina Bica

La inalta Curte de Casatie si Justitie se dezbate marti un nou termen in dosarul ANRP, in care Alina Bica, fosta sefa DIICOT, este judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu retrocedarea unor.

Elena Udrea s-a prezentat la inalta Curte de Casatie si Justitie

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen al dosarului Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

Nou termen in dosarul Gala Bute: Elena Udrea, ramane sub control judiciar

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen al dosarului Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

Un nou termen in dosarul Alinei Bica, la ICCJ

Alina Bica s-a prezentat, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde are loc un nou termen in dosarul ANRP, in care fosta sefa a DIICOT este judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu retrocedarea unor terenuri.

Nou termen in dosarul Gala Bute: Elena Udrea, la ICCJ

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen al dosarului Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

Greii regimului Basescu, la inalta Curte. Alina Bica: Nu imi reevaluez prietenii adevarati

UPDATE - Alina Bica pare singura prietena care i-a mai ramas Elenei Udrea. Fosta sefa a DIICOT si partenera de shopping a Elenei Udrea la Paris a spus la iesirea de la inalta Curte ca nu isi reevalueaza.

Greii regimului Basescu, la inalta Curte. Elena Udrea si Dorin Cocos se intalnesc astazi in instanta

Greii regimului Basescu sunt acum la inalta Curte. Pe rand, au venit in aceasta dimineata: Elena Udrea, Alina Bica, Dorin Cocos si Alin Cocos. E mare aglomeratie la instanta pentru ca acolo este si.

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT s-a prezentat la un nou termen la Curtea Suprema

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) s-a prezentat, marti dimineata, la Curtea Suprema. Magistratii vor judeca un nou termen in dosarul ANRP in care aceasta este acuzata de fapte de coruptie in legatura cu retrocedarea unor terenuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )