Libnet.ro
UNICEF

21:45

iCCJ a decis: Procesul lui Constantin Nicolescu se va rejudeca!

Adevărul Adevărul,
iCCJ a decis: Procesul lui Constantin Nicolescu se va rejudeca!

Dosarul in care fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, este acuzat de Directia Nationala Anticoruptie ca ar fi accesat ilegal bani europeni pentru reabilitarea a patru unitati scolare din judet si ca ar fi luat mita de la omul de afaceri Cornel Penescu se intoarce la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

iCCJ: Dosarul fostului sef CJ Arges Constantin Nicolescu, trimis spre rejudecare

Magistratii inaltei Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri, sa retrimita la judecare dosarul fostului sef CJ Arges Constantin Nicolescu, acuzat de fraude cu fonduri europene. Decizia este definitiva,.

Inalta Curte: Dosarul fostul presedintele CJ Arges Constantin Nicolescu, trimis spre rejudecare la Curtea de Apel Bucuresti

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis vineri ca dosarul fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Arges Constantin Nicolescu, in care este acuzat de coruptie, sa fie rejudecat de Curtea de Apel Bucuresti, anunta Agerpres.

Dosarul lui Constantin Nicolescu, trimis inapoi la CAB, pentru rejudecare.

Dosarul fostului presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu in care acesta este acuzat ca a luat fonduri PHARE de aproape 900. 000 de euro, in baza unor acte false, va fi trimis inapoi Curtii de Apel Bucuresti CAB), pentru rejudecare, a decis, vineri, instanta suprema. Decizia este definitiva, astfel ca dosarul se va intoarce la instanta care l-a condamnat pe Nicolescu, in noiembrie 2013, la trei ani si patru luni inchisoare. Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Arges, Constantin .

Curtea Suprema a decis rejudecarea apelului din dosarul lui Constantin Nicolescu

Magistratii Curtii Supreme au decis vineri seara anularea sentintei date de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care fostul presedinte al CJ Arges este acuzat ca a accesat fonduri Phare de aproape 900. 000 de euro pentru patru unitati de invatamant, in baza unor acte false, si trimiterea spre rejudecare la instanta de apel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )