Libnet.ro
UNICEF

17:45

iCCJ se va pronunta definitiv in cazul Valiza: Gigi Becali ar putea primi o noua condamnare

B1 B1,
iCCJ se va pronunta definitiv in cazul Valiza: Gigi Becali ar putea primi o noua condamnare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) se vor pronunta definitiv, marti, in dosarul Valiza, in care finantatorul Stelei, Gigi Becali, este acuzat de dare de mita, potrivit. continuă pe B1

DOSARUL VALIZA: Gigi Becali afla VERDICTUL FINAL, care va fi anuntat la ora 13:00.

UPDATE 12:38 - Verdictul final in Dosarul Valiza va fi anuntat la ora 13:00. _ _ _ _ UPDATE 12:19 - Gigi Becali nu va fi prezent la sediul Inaltei Curti cand va fi anuntat verdictul in Dosarul Valiza. Becali va afla decizia judecatorilor din spatele gratiilor. _ _ _ _ Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, afla marti, 4 iunie, verdictul final .

DOSARUL VALIZA: Gigi Becali afla VERDICTUL FINAL. ...

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, afla marti, 4 iunie, verdictul final in Dosarul valiza. La termenul din 27 mai, Becali si-a recunoscut vinovatia. Omul de afaceri a marturisit ca a adnotat documente ca sa nu piarda bani. Am antedatat cele doua acte de vanzare-cumparare doar din dorinta de a recupera cei 1. 000 euro, a declarat Becali in .

Dosarul Valiza. Gigi Becali asteapta marti decizia finala

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa se pronunte marti in dosarul 'Valiza', in care sunt judecati George Becali, Victor Piturca si Teia Sponte. Directia Nationala Anticoruptie a cerut condamnarea lui George Becali la patru ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Steaua risca sa fie data afara din Liga Campionilor. Toata lumea asteapta VERDICTUL in cazul Valiza

Gigi Becali isi asteapta sentinta in dosarul Valiza. Omul de afaceri a ajuns in fata magistratilor de la Curtea Suprema. Becali este acuzat, impreuna cu fostul antrenor al Stelei Victor Piturca si.

Gigi Becali ar putea primi o noua lovitura astazi. Judecatorii ar putea anunta verdictul in Dosarul Valiza

Gigi Becali ar putea afla astazi sentinta in dosarul Valiza. Omul de afaceri va fi dus in fata magistratilor de la Curtea Suprema. Becali este acuzat, impreuna cu fostul antrenor al Stelei Victor Piturca.

Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si un an pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

VIDEO Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Victor Piturca primeste 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva. Gigi.

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Victor Piturca a primit 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva.

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza, 1,7 milioane de euro confiscati. Victor Piturca a primit 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )