Libnet.ro
UNICEF

08:30

De ce ar fi IESIREA Greciei din Zona Euro un LUCRU BUN pentru Europa

Antena3 Antena3,
De ce ar fi IESIREA Greciei din Zona Euro un LUCRU BUN pentru Europa

Toata Europa freamata la nesiguranta pe care o creeaza Grecia in jurul ei. Faptul ca a schimbat regulile jocului din mers a atras furia marilor puteri, care au ajutat Grecia atunci cand leaganul democratiei. continuă pe Antena3

De ce ar fi IESIREA Greciei din Zona Euro un LUCRU BUN pentru Europa

Toata Europa freamata la nesiguranta pe care o creeaza Grecia in jurul ei. Faptul ca a schimbat regulile jocului din mers a atras furia marilor puteri, care au ajutat Grecia atunci cand leaganul democratiei.

Buffett: Este posibil ca iesirea Greciei din zona euro sa nu fie un lucru rau

Zona euro ar putea face fata iesirii Greciei din aceasta uniune, potrivit miliardarului american Warren Buffett, in opinia caruia este posibil ca Grexit-ul sa nu fie un lucru rau pentru uniunea monetara, mai ales ca nu este obligatoriu ca aceasta sa aiba pentru totdeauna aceiasi membri.

Miliardarii planetei vorbesc despre iesirea Greciei din zona euro

Europa abandoneaza Ucraina, ocupata fiind sa salveze Grecia, potrivit investitorului George Soros, care considera ca politica UE este fundamental gresita, altfel nu ar fi fost posibil ca liderul rus Vladimir.

Preturile de consum din zona euro au scazut in martie pentru a patra luna

Preturile de consum din zona euro au coborat cu 0,1% in martie fata de aceeasi luna din 2014, marcand a patra luna consecutiva de valori negative, insa ritmul de scadere a fost cel mai lent din aceasta perioada, potrivit datelor Eurostat.

EY: 2015, an de cotitura pentru creditarea din zona euro

Slaba redresare economica din zona euro din 2014 a dus la al treilea an consecutiv de scadere a creditarii companiilor, la stagnarea creditului de consum si la continuarea unor rate ale dobanzilor relativ mici, dar 2015 pare sa fie un moment de cotitura, estimeaza EY, in raportul Eurozone Outlook for Financial Services EOFS).

Preturile de consum din zona euro au scazut din nou

Preturile de consum din zona euro au coborat cu 0,1% in martie fata de aceeasi luna din 2014. Aceasta este a patra luna consecutiva de valori negative, insa ritmul de scadere a fost cel mai lent din aceasta.

Preturile de consum din zona euro au scazut in luna martie

Preturile de consum din zona euro au coborat cu 0,1% in martie fata de aceeasi luna din 2014, insa ritmul de scadere a fost cel mai lent din aceasta perioada, arata datele Eurostat, conform Mediafax.

Exista apetit pentru inlocuirea capitalului grecesc in sistemul bancar

Riscul iesirii Greciei din zona Euro este, in acest moment, cel mai ridicat, dupa 2008, potrivit analizelor economice si politice, ne-a spus Dragos Neacsu, directorul general al Erste Asset Management.

Pietele ar fi mult mai pregatite decat in 2012 pentru Grexit

Sansele iesirii Greciei din zona Euro Grexit) sunt usor peste 50%, considera Claudiu Cazacu, analistul-sef al XTB Romania, care ne-a spus ca pietele ar fi mult mai pregatite acum decat in 2012.

Fitch: Revenirea crizei in zona euro - cel mai mare risc pentru economia globala

Revenirea crizei in zona euro reprezinta cel mai mare risc la adresa economiei globale, avertizeaza agentia de evaluare financiara Fitch Ratings, in urma unui sondaj realizat pe un esantion de 350 de investitori, la evenimente din Hong Kong si Singapore.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )