Libnet.ro
UNICEF

18:46

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ajuta mediul de afaceri din alte state. Ce tara reduce taxele pentru a atrage afaceristi

B1 B1,
Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ajuta mediul de afaceri din alte state. Ce tara reduce taxele pentru a atrage afaceristi

Premierul Frantei, Manuel Valls a anuntat prime si reduceri de taxe pentru afacerile care vor sa paraseasca Marea Britanie si sa-si indrepte atentia spre tara hexagonului, potrivit Le Figaro. Pentru. continuă pe B1

Pizzeria Uno de pe Aeroportul International OHara din Chicago, locul unde s-a decis iesirea Marii Britanii din UE

S-ar crede ca deciziile de mare amploare, indeosebi cele cu caracter politic, se iau in spatele unor usi inchise din niste locatii selecte, insa cel mai recent exemplu demonstreaza ca.

Liderii europeni reasigura statele balcanice ca negocierile de aderare nu vor fi afectate de iesirea Marii Britanii din UE

Liderii UE au dat luni asigurari natiunilor balcanice ca negocierile cu privire la aderarea acestor state la blocul comunitar nu vor fi in niciun mod afectate de decizia britanicilor de a parasi uniunea, dupa 46 de ani de apartenenta.

Boris Johnson o sprijina pe Andrea Leadsom la functia de premier al Marii Britanii

Boris Johnson, fost primar al Londrei si unul dintre liderii grupului politic favorabil iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat ca o sprijina pe Andrea Leadsom la sefia Partidului Conservator si implicit la functia de prim-ministru al Marii Britanii, informeaza Reuters.

Nigel Farage se retrage de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost sa scot Marea Britanie din Uniunea Europeana si am reusit acest lucru (VIDEO)

Nigel Farage, unul dintre liderii taberei pro-Brexit, a anuntat ca se va retrage de la conducerea formatiunii UKIP deoarece a reusit sa atingaunicul scop pentru care a intrat in politica: iesirea.

Aderarea statelor balcanice la Uniunea Europeana, pusa in discutie. Anuntul facut de Angela Merkel si Francois Hollande

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu ar trebui sa afecteze perspectivele de aderare la UE ale statelor balcanice, au declarat cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande,.

Efect neasteptat al Brexitului: romanii vor putea produce scotch in tara. Care sunt conditiile necesare

Efect neasteptat al Brexitului: romanii pot produce scotch in tara noastra, atata timp cat respecta reteta traditionala, deoarece dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu va mai exista protectie pentru alimentele si bauturile cu indicatie geografica protejata din acest stat.

Noi socuri dupa Brexit: Alte fonduri imobiliare au suspendat retragerile, in total sunt blocate active de 18 miliarde de lire sterline

Fonduri imobiliare britanice cu active de circa 18 miliarde de lire sterline au blocat retragerile investitorilor panicati de votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie Bloomberg.

Konieczny se contreaza din nou cu Sobolewski

Polonezii Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, si Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, au, din nou, pareri diferite. Greg Konieczny a transmis, ieri, ca, dupa votul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sustine in continuare cu fermitate listarile pe Bursa de Valori de la Londra, inclusiv viitoarele listari secundare ale Hidrolectrica si OMV Petrom.

Iohannis, noi consultari la Palatul Cotroceni pe tema iesirii Marii Britanii din UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis ii va primi luni dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Dacian Ciolos, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, dar si pe liderii partidelor politice, pentru a doua.

Nigel Farage si-a propus sa exporte Brexitul si sa distruga Uniunea Europeana

Liderul demisionar al Partidului pentru Independenta Marii Britanii UKIP), Nigel Farage, a declarat miercuri ca intentioneaza, dupa ce isi va parasi functia, sa asiste pe viitor campanii nationale pentru a ajuta si alte tari sa iasa din Uniunea Europeana UE), declarand ca actualul proiect al UE este acum moribund, informeaza agentia de presa DPA.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )