Libnet.ro
UNICEF

16:01

Igor Dodon ii cere lui Ion Chicu sa revada o decizie a Guvernului Sandu, prin care mai multi angajati ai Moldpres si-ar fi pierdut locurile de munca

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon ii cere lui Ion Chicu sa revada o decizie a Guvernului Sandu, prin care mai multi angajati ai Moldpres si-ar fi pierdut locurile de munca

Igor Dodon a anuntat ca la adresa sa a parvenit o adresare colectiva a angajatilor Agentiei Informationala de Stat Moldpres, in care acestia se plang ca, pe 13 noiembrie, cu o zi pana a fi demis, Guvernul Sandu a lichidat unitatile de traducatori ai Agentiei Moldpres. in consecinta, cetatenii R. Moldova si reprezentantii corpului diplomatic au fost lipsiti de dreptul de a obtine informatii in limbile rusa si engleza. continuă pe Adevărul

Ion Chicu se va intalni cu Dmitrii Medvedev pe 20 noiembrie, la Moscova. Igor Dodon: O dovada importanta a relansarii plenare a relatiilor strategice

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, va avea o intrevedere miercuri, 20 noiembrie, la Moscova, cu omologul sau din Federatia Rusa, Dmitrii Medvedev. Anuntul a fost facut de presedintele Igor Dodon, dupa intalnirea cu ambasadorul rus la Chisinau, Oleg Vasnetov.

700 de lei pentru pensionari de sarbatori si majorari de salarii pentru bugetari. Ce promisiuni a mai facut Igor Dodon de la sediul Presedentiei

Presedintele Igor Dodon, premierul Ion Chicu si sefa Parlamentului, Zinaida Greceanii, au avut o sedinta de lucru luni, 18 noiembrie, la Presedintie. La finalul intrevederii, Igor Dodon a facut mai multe promisiuni ce ar urma sa fie realizate in perioada urmatoare.

in ce situatie PDM ar putea cere demisia Guvernului Chicu

Partidul Democrat va inainta motiune de cenzura Guvernului Chicu daca executivul va folosi resursa administrativa pentru a-i ajuta presedintelui Igor Dodon. Declaratia a fost facuta de deputatul democrat Vladimir Cebotari, transmite IPN.

Chiril Motpan: Daca Igor Dodon este implicat in expulzarea profesorilor turci, voi cere demisia lui

Chiril Motpan, deputat PPDA, presedintele Comisiei parlamentare securitate nationala, aparare si ordine publica, sustine ca daca presedintele Igor Dodon este implicat in vreun fel in dosarul legat de expulzarea cetatenilor turci, care a avut loc anul trecut, el va cere demisia sefului statului, transmite IPN.

Ion Chicu s-a intalnit la Moscova cu presedintele Gazprom: Nu vom admite cresterea tarifelor pentru gazele naturale

Prim-ministrul Ion Chicu a vizitat miercuri, 20 noiembrie, oficiul Gazprom din Moscova, unde a fost intalnit de conducerea corporatiei in frunte cu presedintele Alexei Miller. Pe durata sedintei, partile au discutat mai multe subiecte, precum alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor din Republica Moldova, achitarile pentru gazele consumate, dar si implementarea pachetului energetic III.

Ion Chicu: Toate proiectele sociale au acoperire financiara

Toate proiectele sociale, care au fost ieri 18 noiembrie, n. r. ) anuntate, au acoperire financiara in bugetul pentru anul 2019, sustine premierul Ion Chicu. Potrivit sefului executivului, cu exceptia majorarii de salariu, costul celelalte proiecte constituie in jur de 1,1 miliarde de lei, transmite IPN.

Ion Chicu: Situatia privind finantele publice si bugetul este destul de complicata

Premierul Ion Chicu sustine ca situatia situatia privind finantele publice si bugetul este destul de complicata, la fel de complicata cum a fost acum o luna, doua luni sau la inceput de an. Chiar si asa, exista ferma convingere ca partea de venituri la bugetul de stat si bugetul public national va fi completata si vor fi asigurate toate cheltuielile, transmite IPN.

Cine il va insoti pe Ion Chicu la Moscova si care va fi agenda premierului

Guvernul de la Chisinau anunta ca premierul Ion Chicu va discuta la Moscova, pe 20 noiembrie, un sir de subiecte importante, printre care livrarea gazelor rusesti, exportul produselor agricole si eliberarea autorizatiilor pentru transportatori.

Premierul Ion Chicu s-a intalnit cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

Prim-ministrul Ion Chicu s-a intalnit luni, 18 noiembrie, la Guvern, cu ambasadorul Statelor Unite la Chisinau, Dereck J. Hogan. Seful Executivului a dat asigurari in legatura cu angajamentul ferm al actualului cabinet de ministri pentru aprofundarea relatiei bilaterale si pentru intensificarea cooperarii comercial-economice cu statul american.

Ion Chicu: Parteneriatul cu Rusia este unul strategic si aici este mult spatiu de crestere

Premierul Ion Chicu a confirmat deschiderea Guvernului Republicii Moldova pentru a imbunatati parteneriatul strategic cu Federatia Rusa. Seful Executivului a mentionat necesitatea dezvoltarii relatiilor bilaterale pe dimensiunea politica si social-economica, ce vor aduce beneficii pentru cetatenii ambelor state. Intentia a fost anuntata in cadrul unei intalniri a prim-ministrului cu Ambasadorul Federatiei Ruse la Chisinau, Oleg Vasnetov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )