Libnet.ro
UNICEF

22:00

Igor Dodon: O delegatie parlamentara va vizita Rusia pentru imbunatatirea relatiilor

Hotnews Hotnews,
 Igor Dodon: O delegatie parlamentara va vizita Rusia pentru imbunatatirea relatiilor

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat marti ca o delegatie parlamentara va merge intr-o vizita in Rusia in luna septembrie pentru a imbunatati relatiile dintre cele doua state, scrie Mediafax, citand agentia rusa de presa TASS. continuă pe Hotnews

Igor Dodon confirma ca Rusia propune Republicii Moldova semnarea unui plan de cooperare in domeniul apararii

Igor Dodon a confirmat ca in cadrul intrevederii sale cu ministrul rus al Apararii, Serghey Soigu, oficialul rus a propus Chisinaului elaborarea si semnarea unui plan de cooperare in domeniul apararii.

Igor Dodon: Nu cred ca Republica Moldova va deveni membra a Uniunii Europene El pledeaza pentru intensificarea relatiilor cu Uniunea Euroasiatica

Presedintele Igor Dodon considera ca Republica Moldova nu va adera la Uniunea Europeana, sustinand ca nici Europa nu este pregatita pentru extindere si ca unele state chiar parasesc UE. intr-un interviu pentru postul de televiziune ONT din Belarus, Igor Dodon a mai afirmat ca nu vrea ca Republica Moldova sa fie moneda de schimb in luptele geopolitice ale marilor jucatori si a pledat pentru intensificarea relatiilor cu Uniunea Euroasiatica, potrivit Radio Chisinau.

Igor Dodon nu crede ca Moldova va deveni membra a UE: Noi trebuie sa prietenim cu toti, dar nu cu cineva impotriva cuiva. Trebuie sa fortificam relatiile si cu UNIUNEA EURASIATICA

Presedintele Igor Dodon nu crede ca Republica Moldova va deveni membra a Uniunii Europene UE). Mai mult, acesta da exemplul tarilor care intentioneaza sa paraseasca UE. Dodon ar vrea ca R. Moldova sa se.

Igor Dodon: Nu cred ca Moldova va deveni membru UE

Presedintele Igor Dodon considera ca Republica Moldova nu are sanse sa devina membru al Uniunii Europene. Totodata, seful statului a accentuat ca acordurile care exista intre Moldova si UE ar trebui mentinute, pentru ca tara profita inclusiv financiar.

Vladimir Voronin: Igor Dodon a preluat controlul tututor institutiilor de forta

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, sustine ca Igor Dodon a preluat controlul asupra Curtii Constitutionale, iar odata cu acest fapt, seful statului ar fi reusit sa preia si controlul asupra tuturor institutiilor de forta din tara.

VIDEO Republica Moldova aniverseaza 28 de ani de la declararea independentei. Igor Dodon evoca 660 de ani de statalitate

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, promotor fervent al teoriei moldovenismului de sorginte sovietica, teorie potrivit careia actuala republica ar fi urmasa directa si succesoarea vechii tari a Moldovei din epoca medievala, si-a reiterat si marti teza intr-un mesaj adresat moldovenilor cu ocazia implinirii a 28 de ani de la declararea independentei Republicii Moldova, potrivit Agerpres.

VIDEO Suntem un stat cu istorie veche, bogata, medievala. Igor Dodon, mesaj cu prilejul Zilei Independentei

Igor Dodon a felicitat cetatenii marti, 27 august, atat in limba romana, cat si in rusa, cu prilejul Zilei Independentei Republicii Moldova. Presedintele tarii a mentionat ca in cei 28 de ani de independenta societatea moldoveneasca a trecut prin transformari importante, s-a schimbat profund viata fiecaruia dintre noi, am acumulat ani, amintiri, dureri si bucurii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )