Libnet.ro
UNICEF

20:45

Igor Dodon: Nu am fost niciodata anti-roman, suntem frati, insa, fiecare la casa lui

România Liberă România Liberă,
Igor Dodon: Nu am fost niciodata anti-roman, suntem frati, insa, fiecare la casa lui

Presedintele-ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca isi doreste sa continue politica de cooperare cu Uniunea Europeana prin pastrarea Acordului de Asociere cu blocul comunitar. continuă pe România Liberă

Igor Dodon: Nu am fost niciodata anti-roman, ci anti-unionist! Avem radacini istorice comune, suntem frati, insa fiecare la casa lui!

Eu nu am fost niciodata anti-roman, suntem vecini, avem radacini istorice comune, suntem frati, insa fiecare la casa lui, a declarat presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, potrivit.

Igor Dodon: O surpriza placuta! M-a sunat Erdogan si m-a felicitat personal

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat marti, 22 noiembrie, ca a fost contactat telefonic de catre presedintele Turciei, Recep Erdogan, care i-a transmis felicitari pentru victoria la prezidentialele din 13 noiembrie.

Iohannis: Nu cred ca Igor Dodon poate sa afecteze fundamental relatia care exista intre Romania si Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat marti, 22 noiembrie, in cadrul vizitei sale la Iasi, dupa dezbaterea Noul Iasi - pol major de dezvoltare a industriei IT din Romania, ca relatiile intre Republica Moldova si Romania nu vor fi afectate de aspiratiile proruse ale noului presedinte ales al tarii, Igor Dodon.

Presedintele ales Igor Dodon insista pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate in Republica Moldova

Liderul socialistilor, Igor Dodon, care a castigat alegerile prezidentiale in Republica Moldova, s-a declarat vineri categoric impotriva unei aliante intre formatiunea lui si Partidul Democrat pentru a obtine o noua majoritate in Parlament, insistand asupra convocarii de alegeri legislative anticipate.

Igor Dodon va numi viitorul procuror general. Deputatii au sustinut proiectul de modificare a Constitutiei

Igor Dodon va desemna viitorul procuror general. Membrii Comisiei juridice, numiri si imunitati a Parlamentului au votat joi, 24 noiembrie, in unanimitate, proiectul de modificare a Constitutiei, care prevede numirea de catre seful statului a procurorului general. in cadrul sedintei Legislativului din 25 noiembrie, deputatii au sustinut acest proiect de lege cu 84 de voturi.

Igor Dodon: Vom face tot posibilul ca procurorul general numit de presedinte sa fie primul pas pentru eliberarea tarii din captivitate VIDEO

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat votul Parlamentului din 25 noiembrie cu privire la modificarea Constitutiei, ca viitorul procuror general sa fie numit in functie de seful statului.

Vitalie Calugareanu: Presedintele ales al Moldovei, Igor Dodon, a reusit sa se certe cu Romania si Ucraina, dar elogiaza Rusia. Mesajele confuze transmise de pro-rus despre Acordul de Asociere cu UE |ANALIZA DW

Presedintele ales al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, a reusit deja sa se certe cu ambii vecini, Romania si Ucraina, dar elogiaza Rusia, noteaza Deutsche Welle, intr-o analiza.

Igor Dodon: Republica Moldova ar putea sa adere la Uniunea Europeana, dar fara Transnistria si Gagauzia

Socialistul Igor Dodon a declarat miercuri dupa-amiaza ca este posibila aderarea la Uniunea Europeana pentru Republica Moldova, dar fara Transnistria si Gagauzia. De asemenea, presedintele ales a sustinut ca acordul de asociere nu inseamna neaparat aderare la UE, ci subliniaza doar nevoia de implementare a unor reforme in Republica Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )