Libnet.ro
UNICEF

00:07

Igor Dodon il invita pe Klaus Iohannis in vizita oficiala in Republica Moldova si vorbeste despre asperitatile si dificultatile din relatiile intre state

Hotnews Hotnews,
 Igor Dodon il invita pe Klaus Iohannis in vizita oficiala in Republica Moldova si vorbeste despre asperitatile si dificultatile din relatiile intre state

Presedintele pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul ambasadorului roman la Chisinau, o invitatie oficiala pentru a vizita Moldova, potrivit unei postari pe Facebook. Am toata convingerea ca numai prin discutii repetate pot fi depasite asperitatile si dificultatile care mai apar in relatiile dintre state sau dintre institutii, a scris Dodon. continuă pe Hotnews

Igor Dodon il invita pe Klaus Iohannis la Chisinau: Trebuie sa inchegam o comunicare responsabila si constructiva VIDEO

Igor Dodon a avut o intrevedere luni, 30 octombrie, cu ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita. in cadrul intalnirii, seful statului i-a inmanat diplomatului roman o scrisoare oficiala pentru presedintele Klaus Iohannis, prin care il invita sa viziteze Republica Moldova. Dodon considera ca intre presedintele roman si cel al Republicii Moldova trebuie sa fie inchegata o comunicare responsabila si constructiva.

Iohannis, invitat de presedintele Igor Dodon, la Chisinau

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a invitat pe Klaus Iohannis, intr-o vizita oficiala la Chisinau. Dodon i-a inmanat o scrisoare in acest sens ambasadorului Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, informeaza Agora. md.

Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau: Prin dialog putem depasi asperitatile dintre state

Presedintele Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau. Luni, in cadrul unei intrevederi cu ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Dodon i-a inmanat acestuia o.

Iogor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau: Prin dialog putem depasi dificultatile dintre state

Presedintele Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau. Luni, in cadrul unei intrevederi cu ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Dodon i-a inmanat acestuia o.

Igor Dodon: Voi sprijini consolidarea pozitiilor Bisericii Ortodoxe in societatea moldoveneasca

Igor Dodon a participat duminica, 29 octombrie, la Sfanta Liturghie oficiata la Manastirea Hancu in contextul comemorarii a 25 de ani de cand manastirea si-a reluat activitatea. Seful statului a declarat ca va continua sa sprijine consolidarea pozitiilor Bisericii Ortodoxe in societatea noastra.

Igor Dodon sustine ca l-a convins pe Putin sa nu impuna sanctiuni impotriva Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, sustine ca a reusit sa il convinga pe presedintele rus Vladimir Putin sa nu adopte sanctiuni impotriva Chisinaului, adaugand ca Guvernul moldovean a intreprins actiuni provocatoare la adresa Rusiei.

Igor Dodon vrea referendum consultativ pe problema Unirii cu Romania: Eu cam inteleg care va fi rezultatul

Igor Dodon anunta ca in curand ar putea organiza un referendum consultativ republican, unde moldovenii vor fi intrebati daca vor ca unionismul sa fie interzis prin lege sau nu. Seful statului spune ca stie deja cum va arata rezultatul plebiscitului, sugerand ca cetatenii vor vota contra unionistilor. Declaratiile presedintelui au fost facute in contextul discutiilor despre activitatea lui Traian Basescu la Chisinau.

Klaus Iohannis: O mai buna absorbtie a fondurilor europene ar duce la dezvoltare

Romania are o sansa in Uniunea Europeana, de care trebuie sa profite, afirma presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca o absorbtie mai buna si eficienta a fondurilor europene ar putea sprijini indeplinirea obiectivelor de dezvoltare in sectoare cruciale.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care sunt plafonate pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a Legii de modificare a Statutului deputatilor si senatorilor, modificare prin care se stabileste ca un fost parlamentar nu poate primi o indemnizatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1962 seconds )