Libnet.ro
UNICEF

08:45

Igor Dodon multumeste Romaniei pentru ajutorul umanitar: Fratii nostri de peste Prut sunt saritori la nevoie

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon multumeste Romaniei pentru ajutorul umanitar: Fratii nostri de peste Prut sunt saritori la nevoie

Presedintele Igor Dodon a multumit Romaniei, desi cu intarziere de o zi, pentru ajutorul umanitar oferit Republicii Moldova, in suma de 3,5 milioane de euro, in contextul luptei impotriva COVID-19. Seful statului a spus ca prietenul la nevoie se cunoaste. continuă pe Adevărul

Igor Dodon multumeste Romaniei pentru ajutor, dar ii cere sa se tina departe de zona geopolitica

La o zi dupa ce medicii romani au ajuns in Republica Moldova si dupa ajutorul de 3,5 milioane de euro anuntat de autoritatile de la Bucuresti, presedintele Igor Dodon a multumit Romaniei, intr-un mesaj pe Fa.

Guvernul Romaniei a aprobat ajutorul umanitar de 3,5 milioane de euro pentru Republica Moldova

Guvernul Romaniei a aprobat joi, 31 aprilie, acordarea unui ajutor umanitar pentru Republica Moldova in valoare de 3,5 milioane de euro, menit sa contribuie la lupta impotriva raspandirii COVID-19.

CCM, despre afirmatiile lui Igor Dodon: Prezinta pericol pentru functionalitatea democratiei si a statului de drept

Judecatorii Curtii Constitutionale din Republica Moldova sustin ca, in ultimele zile, Igor Dodon si reprezentantii Partidului Socialistilor au facut mai multe declaratii de natura sa creeze o atmosfera publica negativa in jurul Curtii Constitutionale si sa discrediteze judecatorii constitutionali.

Chisinaul a ascuns ca ajutorul umanitar oferit de Ungaria a fost posibil datorita NATO si a adus laude exclusiv Budapestei

Expertul politic Dionis Cenusa sustine ca ajutorul umanitar oferit Republicii Moldova de Ungaria a fost posibil prin intermediul Aliantei Nord Atlantice, fapt care ar fi fost ascuns de autoritatile de la Chisinau.

Maia Sandu, despre dosarul penal deschis in Rusia pe numele lui Renato Usatii: Un ajutor al Moscovei pentru Igor Dodon

Lidera PAS, Maia Sandu, considera ca Igor Dodon nu vrea sa aiba concurenti pe segmentul sau electoral, iar din acest motiv incearca sa-l elimine pe primarul de Balti, Renato Usatii, din cursa prezidentiala din toamna acestui an.

Igor Dodon sugereaza ca Parlamentul ar putea adopta o noua declaratie despre statul capturat. Care este motivul

Igor Dodon a sugerat ca Parlamentul ar putea sa adopte o declaratie similara celei din iunie 2019, cand majoritatea parlamentara de la acea vreme, ACUM-PSRM, au aprobat o hotarare prin care s-a declarat ca statul a fost capturat de PDM. El a dat de inteles ca noua majoritate, PDM-PSRM, ar putea adopta o declaratie de acest gen si cu referire la noua componenta a Curtii Constitutionale, daca aceasta va continua sa blocheze initiativele guvernarii.

VIDEO Andrian Candu, catre Igor Dodon: Nu ne cereti noua conciliere la ilegalitatile pe care vreti sa le faceti

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a anuntat ca deputatii pe care ii reprezinta nu accepta concilierea propusa de Igor Dodon pe subiectul acordului de imprumut din Federatia Rusa. Andrian Candu a afirmat ca ultimul cuvant pe aceasta chestiune il va avea Curtea Constitutionala, care va stabili daca acordul cu Rusia trebuie sa ramana in vigoare sau va fi anulat.

Maia Sandu: Este nevoie sa fim uniti, oponentul nostru comun este Igor Dodon

Presedinta Partidului Actiune si Solidaritate Maia Sandu afirma ca viitorul presedinte al Republicii Moldova trebuie fie o persoana cinstita, o persoana care sa apere interesele cetatenilor si sa construiasca un stat cu institutii independente. in opinia fostei prim-ministre, Igor Dodon nu intruneste niciuna dintre calitatile mentionate, iar dreapta politica trebuie sa fie unita in urmatoarele alegeri prezidentiale.

Premierul moldovean a multumit Guvernului Romaniei pentru asistenta oferita. Autoritatile de la Bucuresti au aprobat oferirea unui lot de produse medicale, care va contine 500 de mii masti

Premierul moldovean a multumit pentru asistenta oferita de guvernul roman si a invitat companiile romanesti sa investeasca in Republica Moldova Premierul moldovean, Ion Chicu, a transis un mesaj de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )