Libnet.ro
UNICEF

10:01

Igor Strelkov, ministrul Apararii din Donetk, a demisionat

B1 B1,
Igor Strelkov, ministrul Apararii din Donetk, a demisionat

Igor Strelkov a renuntat la sefia separatistilor pro-rusi din regiunea Donetk, a anutat fostul premier al autoproclamatei Republici Populare din Donetk, Alexander Borodai, relateaza BBC News. Asa cum probabil. continuă pe B1

Igor Strelkov a demisionat din functia de sef al Armatei al autoproclamatei Republici Populare din Donetk

Seful Armatei din autoproclamata Republica Populara Donetk, Igor Strelkov a demisionat, a anutat fostul premier al autoproclamatei Republici Populare din Donetk, Alexander Borodai, potrivit B1TV.

Separatistii din Donetk acuza Kievul de incalcarea conventiile de la Geneva

Separatistii din Donetk acuza Kievul de incalcarea conventiile de la Geneva si a comis crime de razboi, a anuntat in seara zilei de luni, vicepremierul republicii populare autoproclamate Donetk, Aleksandr Karaman.

Locuitorii din Donetk si Lugansk, indemnati sa paraseasca orasele din cauza pregatirii unui asalt impotriva separatistilor

Consiliul ucrainean pentru Securitate Nationala si Aparare SNBO) le-a recomandat locuitorilor din Donetk si Lugansk sa paraseasca orasele prin coridoarele organizate de militari ucraineni, din cauza.

Locuitorii din Donetk si Lugansk, indemnati sa paraseasca orasele din cauza unui posibil asalt

Consiliul ucrainean pentru Securitate Nationala si Aparare SNBO) le-a recomandat locuitorilor din Donetk si Lugansk sa paraseasca orasele prin coridoarele organizate de militari ucraineni.

Locuitorii din Donetk si Lugansk, indemnati sa evacueze orasele

Locuitorii din Donetk si Lugansk au fost indemnati sa paraseasca orasele prin coridoarele organizate de militari ucraineni, din cauza pregatirii unui asalt impotriva separatistilor. Anuntul a fost facut de Consiliul ucrainean pentru Securitate Nationala si Aparare SNBO).

Locuitorii din Donetk si Lugansk, indemnati sa paraseasca orasele din cauza unui posibil asalt

Consiliul ucrainean pentru Securitate Nationala si Aparare SNBO) le-a recomandat locuitorilor din Donetk si Lugansk sa paraseasca orasele prin coridoarele organizate de militari ucraineni, din cauza pregatirii unui asalt impotriva separatistilor, relateaza agentia oficiala Ukrinform.

O suta de detinuti au evadat dintr-o inchisoare din Donetk, dupa ce cladirea a fost avariata de tiruri de artilerie

Peste o suta de detinuti au evadat dintr-o inchisoare cu regim sever din Donetk, unul din principalele bastioane ale insurgentilor prorusi inarmati, dupa ce cladirea a fost avariata de tiruri de artilerie, a.

Peste 100 de detinuti au fugit dintr-o inchisoare avariata de tirurile de artilerie din Donetk

Circa 100 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare cu regim strict, situata in Donetk, dupa ce cladirea a fost avariata in urma tirurilor de artilerie, relateaza AFP. La 10 august seara duminica), in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )