Libnet.ro
UNICEF

05:30

IKEA preia 51% din compania care detine magazinele sale in Suedia si Finlanda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IKEA preia 51% din compania care detine magazinele sale in Suedia si Finlanda

IKEA Group, detinatorul celor mai multe magazine IKEA, a decis sa cumpere restul pe care nu-l controla la o companie ce are in proprietate centrele comerciale din tarile nordice. continuă pe Ziarul Bursa

Jumatate din romanii care vor veni pe litoral aleg Mamaia

Peste cinci saptamani, primii turisti din acest an vor veni pe litoral, cu ocazia vacantei de 1 Mai. Reprezentantii agentiilor de turism au inceput insa vanzarile si pentru perioada de vara. Cea mai cautata statiune ramane, ca si in anii trecuti, Mamaia. Practic, unul din doi turisti care aleg ca destinatie de vara litoralul romanesc va veni in Mamaia. Pe urmatoarele locuri se situeaza Eforie Nord si Saturn.

VIDEOFOTO: Care este cel mai popular mogul din lume care a implinit 80 de ani

Mister Monopoly, faimosul mogul virtual al jocului Monopoly a implinit 80 de ani! Mr. Monopoly a lansat cu aceasta ocazie si o aplicatie interactiva pe facebook numita Provocarea Monopoly 80. Pana pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot castiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, daca raspund unui set de intrebari in urma carora vor afla care pion din istoria Monopoly le poarta noroc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )