Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ilfov: Un copil de 12 ani a fost taiat pe fata cu sabia de catre un copil de 10 ani

B1 B1,
Ilfov: Un copil de 12 ani a fost taiat pe fata cu sabia de catre un copil de 10 ani

Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov a deschis un dosar penal dupa ce un copil de 10 ani din comuna ilfoveana Mogosoaia a ranit cu sabia un alt copil, in varsta de 12 ani, scrie Mediafax. Copilul de 10 ani,. continuă pe B1

Un copil de 12 ani din Mogosoaia a fost taiat cu sabia de un alt copil de 10 ani

Un copil de 12 ani din comuna ilfoveana Mogosoaia a fost taiat cu o sabie in zona fetei, miercuri dupa-amiaza, de un alt copil, in varsta de 10 ani. in acest caz, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru tentativa de omor.

Un copil de doi ani a fost lovit cu sapa in cap de concubinul mamei sale. Si tanara a fost batuta de agresor

Un copil in varsta de doi ani si mama sa au ajuns la spital, batuti de concubinul femeii. Incidentul s-a petrecut in satul hunedorean Salciva, iar copilul a fost ranit grav.

Satu Mare: Fetita de 12 ani, muscata de un piton

O fetita de 12 ani din Satu Mare a fost muscata de un piton la circ. Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, copila a fost dusa la spectacol de bunici, care s-au asezat in primul rand. Fetita ar fi vrut sa m.

Peste o suta de discuri inregistrate de Bob Dylan in urma cu 40 de ani au fost gasite intr-un dulap

O descoperire majora pentru istoria muzicii a fost facuta in acest an intr-un apartament din Greenwich Village SUA). 149 de discuri inregistrate de Bob Dylan au fost gasite, dupa 40 de ani, in stare intacta, intr-un dulap, relateaza salon. com.

ANI. Fost consilier local al unei comune din Satu Mare, in conflict de interese administrativ si PENAL

Un fost consilier local din comuna Calinesti-Oas din Satu Mare, ar fi incalcat regimul juridic al conflictului de interese in materie administrativa si penala, conform ANI, deoarece ar fi favorizat o firma controlata de el, intr-o licitatie privind lucrari la reteaua de canalizare si epurare din localitate.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )