Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Bolojan, reconfirmat secretar general al PNL: E greu sa-ti ceara demisia oameni care au obtinut rezultate lamentabile

Adevărul Adevărul,
Ilie Bolojan, reconfirmat secretar general al PNL: E greu sa-ti ceara demisia oameni care au obtinut rezultate lamentabile

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a fost reconfirmat, miercuri, in functie de Biroul Politic National al liberalilor. Acesta a declarat faptul ca nu e normal ca solicitarea privind demisia sa sa fie facuta de oameni cu rezultate lamentabile. continuă pe Adevărul

Ilie Bolojan, reconfirmat secretar general al PNL

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a fost reconfirmat, in acesta seara, in functie de Biroul Politic National al partidului.

Demisii la PNL Bucuresti. Se cere capul lui Ilie Bolojan

Toti sefii organizatiilor de sector PNL din Bucuresti, cu exceptia Ancai Boagiu sectorul 2) au demisionat. Patru dintre acestia cer demisia secretarului general al PNL, Ilie Bolojan reales primar in Oradea), acuzat ca nu s-a implicat in coordonarea nationala a campaniei.

Ilie Bolojan: PNL a castigat alegerile la Oradea - rezultate partiale

PNL a castigat alegerile la Oradea - atat Primaria, cat si Consiliul Local si Consiliul Judetean - a anuntat duminica seara Ilie Bolojan, liderul PNL Oradea si candidatul liberalilor pentru al treilea mandat de primar al municipiului. Ilie Bolojan spune ca PNL a castigat peste 50% din mandate la Consiliul Local si Consiliul Judetean si, probabil, peste 60% pentru functia de primar, potrivit Agerpres.

Ilie Bolojan, candidat PNL, victorie zdrobitoare la Oradea

Candidatul liberal Ilie Bolojan a castigat la Oradea cu un procentaj de 70,16%, dupa numararea voturilor in 77 din cele 143 de sectii, arata evz. ro. Dupa numararea voturilor exprimate in 77.

Bihor: Primarul in functie, Ilie Bolojan a castigat detasat al treilea mandat, cu 71% din voturi - numaratoare paralela

Numaratoarea paralela a PNL arata ca primarul Ilie Bolojan a castigat cel de al treilea mandat la conducerea Primariei Oradea, cu un scor de 71%, a anuntat Anca Sas, purtatorul de cuvant al primariei.

Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a castigat Primaria Oradea

Primele rezultate ale exit poll-urilor il dau drept castigator la Primaria Oradea pe Ilie Bolojan, candidatul PNL. Acesta a castigat al treilea mandat de primar al Oradei.

Cine este Ilie Bolojan, unul dintre cei mai respectati primari din Romania, liberalul care a obtinut al treilea mandat in fruntea Oradei

Ales primarul municipiului Oradea in anul 2008 din primul tur cu 50,3% din voturi, iar in 2012 reales pentru al doilea mandat cu 66,02% din voturi, Ilie Bolojan 47 de ani) a castigat si cel de-al treilea mandat de primar al Oradei cu aproape 71%. Este un liberal autentic, astfel ca nu si-a pus niciodata problema trecerii la alt partid, iar despre tentatie nici nu poate fi vorba.

Surse: PNL pregateste reforma. Liberalii ii ofera lui Dacian Ciolos functia de presedinte, iar Vasile Blaga trece secretar general

Surse din PNL au povestit pentru Adevarul ca partidul pregateste cateva mutari importante in perspectiva alegerilor parlamentare. in vara urmeaza sa fie convocat un Congres, iar Dacian Ciolos va fi ales presedinte. Vasile Blaga va primi functia de secretar general, iar Alina Gorghiu va ocupa, la randul sau, o alta functie in conducerea partidului.

Surse: Locomotiva Ciolos, solutia PNL pentru reformarea partidului. Vasile Blaga ar trece secretar general

Surse din PNL au declarat pentru Adevarul ca partidul pregateste cateva mutari importante in perspectiva alegerilor parlamentare. in vara urmeaza sa fie convocat un Congres, iar Dacian Ciolos va fi ales presedinte. Vasile Blaga va primi functia de secretar general, iar Alina Gorghiu va ocupa, la randul sau, o alta functie in conducerea partidului.

Politic Show: Gabriela Firea: Transportul cu RATB va fi gratuit; Locomotiva Ciolos, solutia PNL pentru reformarea partidului. Vasile Blaga ar trece secretar general; PSD trimite la CCR un traseist cu trecut FSN-ist

Cine sunt vinovatii din PNL pentru esecul de la alegerile locale. Chiar daca atat Alina Gorghiu, dar si Vasile Blaga au spus despre. 14 ambasadori avizati de comisiile parlamentare pentru politica externa. Comisiile parlamentare reunite pentru politica externa au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )