Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bihor: Primarul in functie, Ilie Bolojan a castigat detasat al treilea mandat, cu 71% din voturi - numaratoare paralela

Antena3 Antena3,
Bihor: Primarul in functie, Ilie Bolojan a castigat detasat al treilea mandat, cu 71% din voturi - numaratoare paralela

Numaratoarea paralela a PNL arata ca primarul Ilie Bolojan a castigat cel de al treilea mandat la conducerea Primariei Oradea, cu un scor de 71%, a anuntat Anca Sas, purtatorul de cuvant al primariei. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a castigat Primaria Oradea

Primele rezultate ale exit poll-urilor il dau drept castigator la Primaria Oradea pe Ilie Bolojan, candidatul PNL. Acesta a castigat al treilea mandat de primar al Oradei.

Cine este Ilie Bolojan, unul dintre cei mai respectati primari din Romania, liberalul care a obtinut al treilea mandat in fruntea Oradei

Ales primarul municipiului Oradea in anul 2008 din primul tur cu 50,3% din voturi, iar in 2012 reales pentru al doilea mandat cu 66,02% din voturi, Ilie Bolojan 47 de ani) a castigat si cel de-al treilea mandat de primar al Oradei cu aproape 71%. Este un liberal autentic, astfel ca nu si-a pus niciodata problema trecerii la alt partid, iar despre tentatie nici nu poate fi vorba.

Ilie Bolojan: PNL a castigat alegerile la Oradea - rezultate partiale

PNL a castigat alegerile la Oradea - atat Primaria, cat si Consiliul Local si Consiliul Judetean - a anuntat duminica seara Ilie Bolojan, liderul PNL Oradea si candidatul liberalilor pentru al treilea mandat de primar al municipiului. Ilie Bolojan spune ca PNL a castigat peste 50% din mandate la Consiliul Local si Consiliul Judetean si, probabil, peste 60% pentru functia de primar, potrivit Agerpres.

Rezultate alegeri locale 2016 Arad. Gheorghe Falca a castigat detasat un nou mandat

Potrivit rezultatelor provizorii puse la dispozitie de Biroul Electoral Central, primarul in functie, Gheorghe Falca, a castigat detasat Primaria Aradului. Candidatul Partidului National Liberal a obtinut 24. 159 de voturi. Principalul sau contra-candidat, independentul Sebastian Bulumac sustinut de PSD) a contabilizat 14. 067 de voturi.

Exit-poll sectorul 3: Robert Negoita a castigat detasat un nou mandat de primar (3 sondaje)

Robert Negoita, primarul in functie al sectorului 3 si candidatul PSD - UNPR, a castigat detasat un nou mandat de primar, potrivit tuturor celor 3 sondaje la iesirea de la urne prezentate de televiziunile de stiri Digi 24 - IRES, Antena 3 - Sociopol si Romania TV - CURS si Avangarde).

Ilie Bolojan, candidat PNL, victorie zdrobitoare la Oradea

Candidatul liberal Ilie Bolojan a castigat la Oradea cu un procentaj de 70,16%, dupa numararea voturilor in 77 din cele 143 de sectii, arata evz. ro. Dupa numararea voturilor exprimate in 77.

Alegeri locale 2016. Catalin Flutur este noul primar al Botosaniului. Acesta a castigat detasat fata de principalul contracandidat

In urma scrutinului de ieri si a numaratorii voturilor, liberalul Catalin Flutur este noul primar al municipiului Botosani. Acesta ar fi al treilea mandat al lui Flutur ca primar al Botosaniului.

Liberalul Catalin Flutur a castigat al treilea mandat la Primaria Municipiului Botosani

Liberalul Catalin Flutur a castigat al treilea mandat la Primaria Municipiului Botosani, informeaza Adevarul. Dupa numaratoarea voturilor, Catalin Flutur a fost votat de 17. 684 dintre alegatori,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )