Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ilie Bolojan: PNL a castigat alegerile la Oradea - rezultate partiale

Hotnews Hotnews,
 Ilie Bolojan: PNL a castigat alegerile la Oradea - rezultate partiale

PNL a castigat alegerile la Oradea - atat Primaria, cat si Consiliul Local si Consiliul Judetean - a anuntat duminica seara Ilie Bolojan, liderul PNL Oradea si candidatul liberalilor pentru al treilea mandat de primar al municipiului. Ilie Bolojan spune ca PNL a castigat peste 50% din mandate la Consiliul Local si Consiliul Judetean si, probabil, peste 60% pentru functia de primar, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Bihor: Primarul in functie, Ilie Bolojan a castigat detasat al treilea mandat, cu 71% din voturi - numaratoare paralela

Numaratoarea paralela a PNL arata ca primarul Ilie Bolojan a castigat cel de al treilea mandat la conducerea Primariei Oradea, cu un scor de 71%, a anuntat Anca Sas, purtatorul de cuvant al primariei.

Rezultate alegeri locale 2016 Oradea. Partiale oficiale: PNL a castigat Primaria Oradea si Consiliul Judetean

Rezultatele finale arata ca primarul Ilie Bolojan a castigat cel de al treilea mandat la conducerea Primariei Oradea, cu un scor de 70. Pe locul doi s-a clasat Istvan Huszar candidatul UDMR cu 13. 06%, in timp ce locul trei este ocupat de Adelina Coste, candidata PSD, cu 9.

Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a castigat Primaria Oradea

Primele rezultate ale exit poll-urilor il dau drept castigator la Primaria Oradea pe Ilie Bolojan, candidatul PNL. Acesta a castigat al treilea mandat de primar al Oradei.

Ilie Bolojan, candidat PNL, victorie zdrobitoare la Oradea

Candidatul liberal Ilie Bolojan a castigat la Oradea cu un procentaj de 70,16%, dupa numararea voturilor in 77 din cele 143 de sectii, arata evz. ro. Dupa numararea voturilor exprimate in 77.

Cine este Ilie Bolojan, unul dintre cei mai respectati primari din Romania, liberalul care a obtinut al treilea mandat in fruntea Oradei

Ales primarul municipiului Oradea in anul 2008 din primul tur cu 50,3% din voturi, iar in 2012 reales pentru al doilea mandat cu 66,02% din voturi, Ilie Bolojan 47 de ani) a castigat si cel de-al treilea mandat de primar al Oradei cu aproape 71%. Este un liberal autentic, astfel ca nu si-a pus niciodata problema trecerii la alt partid, iar despre tentatie nici nu poate fi vorba.

Alegeri locale 2016. Primele rezultate partiale: PSD a obtinut 50,7% la Consiliul Judetean

La orele 10:00 si 12:00, Biroul Electoral Judetean a facut publice primele rezultate partiale de la alegerile locale de duminica. BEJ practic a confirmat ceea ce indicau sondajele inainte sa inceapa campania electorala: PSD a castigat detasat in Bistrita-Nasaud. PSD a obtinut 50,7% la Consiliu Judetean, in timp ce PNL doar 24,4%.

REZULTATE ALEGERI BOTOSANI. Catalin Flutur a castigat alegerile

Candidatul Partidului National Liberal PNL), Catalin Flutur, a castigat alegerile pentru functia de primar al municipiului Botosani, potrivit rezultatelor facute publice de Biroul.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PARTIALE PRIMARIA CAPITALEI

Gabriela Firea a castigat in mod clar Primaria Capitalei, potrivit rezultatelor partiale oficiale date publicitatii luni seara, la ora.

Gabriela Firea a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei. Nicusor Dan, pe locul doi, Catalin Predoiu s-a clasat pe locul trei

Candidatul PSD, Gabriela Firea, a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, potrivit primelor rezultate. Potrivit rezultatelor anuntate de Sociopol, citate de B1 TV, Gabriela Firea a ca.

De ce au castigat alegerile candidati penali - cateva explicatii de la psihologul Daniel David si sociologul Mircea Kivu: distorsionare a valorilor sau structura colectivista a societatii

Cativa candidati urmariti penal sau chiar in arest preventiv au castigat alegerile locale de duminica in orase de prim rang din tara. Cum poate fi explicata alegerea lor in plina campanie anti-coruptie? Sociologul Mircea Kivu vorbeste despre faptul ca multi dintre cei care practica mica coruptie devin toleranti si cu coruptia la scara mare, ceea ce inseamna o distorsionare a valorilor. Va avea acest vot un impact asupra luptei anti-coruptie? Psihologul Daniel David crede ca nu: s-ar putea sa faca presiune, dar presiunea va fi oricum indirecta, deoarece si politicienii stiu directia si contextul in care ne-am integrat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )