Libnet.ro
UNICEF

22:15

Demisii la PNL Bucuresti. Se cere capul lui Ilie Bolojan

România Liberă România Liberă,
Demisii la PNL Bucuresti. Se cere capul lui Ilie Bolojan

Toti sefii organizatiilor de sector PNL din Bucuresti, cu exceptia Ancai Boagiu sectorul 2) au demisionat. Patru dintre acestia cer demisia secretarului general al PNL, Ilie Bolojan reales primar in Oradea), acuzat ca nu s-a implicat in coordonarea nationala a campaniei. continuă pe România Liberă

Demisii in bloc la PNL Bucuresti, dupa alegerile locale. Cinci organizatii de sector au ramas fara conducere

Mai multi lideri liberali din Bucuresti si-au dat demisiile din partid. Vorbim de presedinti de organizatii de sectoare din cadrul PNL. Stire in curs de actualizare.

Ilie Bolojan: PNL a castigat alegerile la Oradea - rezultate partiale

PNL a castigat alegerile la Oradea - atat Primaria, cat si Consiliul Local si Consiliul Judetean - a anuntat duminica seara Ilie Bolojan, liderul PNL Oradea si candidatul liberalilor pentru al treilea mandat de primar al municipiului. Ilie Bolojan spune ca PNL a castigat peste 50% din mandate la Consiliul Local si Consiliul Judetean si, probabil, peste 60% pentru functia de primar, potrivit Agerpres.

Ilie Bolojan, reconfirmat secretar general al PNL: E greu sa-ti ceara demisia oameni care au obtinut rezultate lamentabile

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a fost reconfirmat, miercuri, in functie de Biroul Politic National al liberalilor. Acesta a declarat faptul ca nu e normal ca solicitarea privind demisia sa sa fie facuta de oameni cu rezultate lamentabile.

Ilie Bolojan, reconfirmat secretar general al PNL

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a fost reconfirmat, in acesta seara, in functie de Biroul Politic National al partidului.

Ilie Bolojan, candidat PNL, victorie zdrobitoare la Oradea

Candidatul liberal Ilie Bolojan a castigat la Oradea cu un procentaj de 70,16%, dupa numararea voturilor in 77 din cele 143 de sectii, arata evz. ro. Dupa numararea voturilor exprimate in 77.

Bihor: Primarul in functie, Ilie Bolojan a castigat detasat al treilea mandat, cu 71% din voturi - numaratoare paralela

Numaratoarea paralela a PNL arata ca primarul Ilie Bolojan a castigat cel de al treilea mandat la conducerea Primariei Oradea, cu un scor de 71%, a anuntat Anca Sas, purtatorul de cuvant al primariei.

Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a castigat Primaria Oradea

Primele rezultate ale exit poll-urilor il dau drept castigator la Primaria Oradea pe Ilie Bolojan, candidatul PNL. Acesta a castigat al treilea mandat de primar al Oradei.

Cine este Ilie Bolojan, unul dintre cei mai respectati primari din Romania, liberalul care a obtinut al treilea mandat in fruntea Oradei

Ales primarul municipiului Oradea in anul 2008 din primul tur cu 50,3% din voturi, iar in 2012 reales pentru al doilea mandat cu 66,02% din voturi, Ilie Bolojan 47 de ani) a castigat si cel de-al treilea mandat de primar al Oradei cu aproape 71%. Este un liberal autentic, astfel ca nu si-a pus niciodata problema trecerii la alt partid, iar despre tentatie nici nu poate fi vorba.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine preia conducerea PNL Bucuresti dupa demisia lui Catalin Predoiu

Catalin Predoiu a anuntat, duminica seara, ca daca se confirma rezultatele prezentate de exit-poll-uri, potrivit carora este pe locul trei la numarul de voturi obtinute pentru Primaria Bucuresti, isi va depune mandatul din functia de presedinte PNL Bucuresti. Imediat, surse din PNL au transmis un viitor posibil inlocuitor.

Cine ii va succede lui Catalin Predoiu la sefia PNL Bucuresti

Numele Adrianei Saftoiu este vehiculat pentru sefia PNL Bucuresti, au declarat, marti, surse din partid pentru Mediafax, precizand ca acesteia i s-ar propune si preluarea conducerii organizatiei PNL sector 4, dupa ce copresedintii de sectoare au acceptat sa isi depuna demisia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )