Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este Ilie Bolojan, unul dintre cei mai respectati primari din Romania, liberalul care a obtinut al treilea mandat in fruntea Oradei

Adevărul Adevărul,
Cine este Ilie Bolojan, unul dintre cei mai respectati primari din Romania, liberalul care a obtinut al treilea mandat in fruntea Oradei

Ales primarul municipiului Oradea in anul 2008 din primul tur cu 50,3% din voturi, iar in 2012 reales pentru al doilea mandat cu 66,02% din voturi, Ilie Bolojan 47 de ani) a castigat si cel de-al treilea mandat de primar al Oradei cu aproape 71%. Este un liberal autentic, astfel ca nu si-a pus niciodata problema trecerii la alt partid, iar despre tentatie nici nu poate fi vorba. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii: Unul dintre cei doi barbati, raniti in urma exploziei din Harghita, a murit

Unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei care a avut loc in judetul Harghita a murit luni dimineata, potrivit unui comunicat al ministerului Sanatatii. Barbatul, in.

Secretul orgasmului feminin, dezvaluit romancelor de unul dintre cei mai cunoscuti psihoterapeuti din lume

Aproape 600 de persoane au fost prezente sambata la atelierele sustinute la club Bamboo din Bucuresti de Esther Perel, psiholog si psihoterapeut recunoscut ca una dintre cele mai patrunzatoare voci ale lumii atunci cand vine vorba despre viata de cuplu. Romanii au incercat sa descopere ce nu merge in viata lor de cuplu si ce ii impiedica sa se bucure de intimitate, chiar daca asta a insemnat curajul de a face dezvaluiri extrem de personale.

M-am batut cu sobolanii in camera! Unul dintre cei mai importanti fotbalisti de la nationala a stat doi ani departe de fotbal din cauza conditiilor mizerabile

Fotbalistul care a marcat cel mai important gol al campaniei de calificare la Euro 2016 a avut o cumpana uriasa in viata sa.

Unul dintre cele mai mari mituri despre corpul uman, demontat

Daca ai un minim interes fata de stiinta, cu siguranta ai auzit teoria potrivit careia, la fiecare sapte ani, ai un corp nou. Desigur, nu in intregime, ci la nivel celular. Oricat de dragut ar suna ideea sa devii un om aproape nou la fiecare sapte ani, acesta nu e decat un mit. Este similar [].

EXCLUSIV Jonathan Haidt, unul dintre cei mai mari ganditori ai lumii: Unele civilizatii sunt capabile sa interactioneze in mod destul de pasnic, altele nu

Intr-un interviu interviu in exclusivitate pentru Adevarul, profesorul american Jonathan Haidt , inclus de revista Foreign Policy in tot 100 Ganditori global, examineaza originile moralitatii si ale conflictelor umane si concluzioneaza ca, in esenta, suntem cu totii tribali. Autor al cartii Mintea moralista. De ce ne dezbina politica si religia, Haidt explica rolul pe care politica si religia il joaca in coagularea societatilor umane.

Unul dintre barbatii raniti in explozia din Harghita a murit

Unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei care a avut loc in localitatea harghiteana Siculeni si care a fost transferat ieri de la Miercurea Ciuc la Spitalul de Arsi din Bucuresti a murit, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii MS).

Ilie Bolojan: PNL a castigat alegerile la Oradea - rezultate partiale

PNL a castigat alegerile la Oradea - atat Primaria, cat si Consiliul Local si Consiliul Judetean - a anuntat duminica seara Ilie Bolojan, liderul PNL Oradea si candidatul liberalilor pentru al treilea mandat de primar al municipiului. Ilie Bolojan spune ca PNL a castigat peste 50% din mandate la Consiliul Local si Consiliul Judetean si, probabil, peste 60% pentru functia de primar, potrivit Agerpres.

Bihor: Primarul in functie, Ilie Bolojan a castigat detasat al treilea mandat, cu 71% din voturi - numaratoare paralela

Numaratoarea paralela a PNL arata ca primarul Ilie Bolojan a castigat cel de al treilea mandat la conducerea Primariei Oradea, cu un scor de 71%, a anuntat Anca Sas, purtatorul de cuvant al primariei.

Ilie Bolojan, candidat PNL, victorie zdrobitoare la Oradea

Candidatul liberal Ilie Bolojan a castigat la Oradea cu un procentaj de 70,16%, dupa numararea voturilor in 77 din cele 143 de sectii, arata evz. ro. Dupa numararea voturilor exprimate in 77.

Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a castigat Primaria Oradea

Primele rezultate ale exit poll-urilor il dau drept castigator la Primaria Oradea pe Ilie Bolojan, candidatul PNL. Acesta a castigat al treilea mandat de primar al Oradei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )