Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ilie Nastase, despre interdictia de a mai participa la meciurile Romaniei: Daca nu am voie sa stau pe scaun, nu ma mai duc

România Liberă România Liberă,
Ilie Nastase, despre interdictia de a mai participa la meciurile Romaniei: Daca nu am voie sa stau pe scaun, nu ma mai duc

Ilie Nastase 71 de ani), fost lider mondial, a declarat, conform BBC, ca, in cazul in care va primi o suspendare drastica din partea Federatiei Internationale de Tenis ITF), pentru comentariile facute la adresa copilului nenascut al Serenei Williams, va renunta definitiv la sportul alb. continuă pe România Liberă

Scene halucinante! Ce au facut Brigitte Sfat si Ilie Nastase in public. Mai prostule...

Brigitte Nastase si Ilie au decis sa se desparta. Bruneta este nemultumita de modul in care fostul tenimen se poarta cu ea. Recent, cei doi au fost filmati in timp ce calatoreau impreuna.

Si Lewis Hamilton s-a implicat in scandalul Ilie Nastase. Ce a spus celebrul pilot de Formula 1 despre roman

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului-nejucator al echipei de Fed Cup, Ilie Nastase, despre copilul nenascut al Serenei Williams.

Si Lewis Hamilton s-a implicat in scandalul Ilie Nastase. Ce a spus celebrul pilot de Formula 1 despre caz

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului-nejucator al echipei de Fed Cup, Ilie Nastase, despre copilul nenascut al Serenei Williams.

Ion Tiriac, despre incidentele de la Mamaia: Arbitrii l-au scos pe Ilie Nastase din tribuna fara niciun drept

Ion Tiriac a comentat incidentele care au marcat intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, desfasurata saptamana trecuta la Mamaia. Fost partener al lui Ilie Nastase in echipa de Cupa Davis a Romaniei, Tiriac este de parere ca decizia de a-l descalifica pe Nastase poate fi explicata pana la un punct, insa eliminarea din tribuna nu intra in atributiile arbitrilor.

Mi-a recunoscut ca m-a inselat cu doua femei. Despre prima am aflat cu doua zile inainte de nunta. Este cantareata de opera, cunoscuta. Brigitte Sfat DA TOT DIN CASA!!! Vedeta il pune pe Ilie Nastase la zid

Relatia dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase este mai rece ca oricand. Zilele trecute au aparut imagini in care fostul sportiv isi brusca nevasta in aeroport. Aceasta si-a luat inima ic.

Ilie Nastase i-a cerut scuze Serenei Williams, dupa o saptamana de la scandalul iscat la Fed Cup: Reactia mea a fost spontana

Fostul tenismen Ilie Nastase i-a cerut, vineri, scuze Serenei Williams, dupa un comentariu controversat la adresa copilului ei, scrie Agerpres. Pe de alta parte, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei a acuzat-o, din nou, pe jucatoarea britanica Johanna Konta ca nu avea dreptul sa discute cu arbitrul de scaun, dupa ce, in timpul competitiei, a facut-o sa planga.

Un scriitor britanic sare in apararea lui Ilie Nastase:A fost vanat de catre doi jurnalisti maimutoi care urasc romanii!

La conferinta de presa dinaintea partidei Romania - Marea Britanie din Fed Cup, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, Ilie Nastase s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?. Dupa ce presa britanica a scris despre aceasta afirmatie, Federatia Internationala de Tenis a deschis o investigatie.

Razvan Boanchis sare din nou in apararea lui Ilie Nastase: Tatal Serenei Williams ne-ar fi trasmis ba, romanilor, mai duceti-va in falusul meu!

Unul dintre cei mai aprigi aparatori ai lui Ilie Nastase dupa iesirile acestuia dinainte si din timpul meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie a fost jurnalistul sportiv Razvan Ioan.

Ilie Nastase, aparat de un cunoscut regizor:Nu mai aveti loc de el, nici de Hagi, nici de Nadia...Toata mahalaua, toti imbecilii si toate rapandulele de pe net!

Unul dintre marii regizorii ai anilor 70 - 80, care a realizat si documentare sportive, precum Play-Cupa Davis 1972) si Campionii 1981), a tinut sa-i ia apararea lui Ilie Nastase.

Noi acuzatii la adresa lui Ilie Nastase. Capitanul nejucator al Belgiei, DETALII PICANTE de la meciul de FED Cup din februarie

Evenimentul nefericit de la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, in care Ilie Nastase a fost protagonist, a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte in aceste zile in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )