Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ilie Nastase, mesaj pentru politisti: Vreau sa le multumesc pentru ca...

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, mesaj pentru politisti: Vreau sa le multumesc pentru ca...

Ilie Nastase vede partea buna a lucrurilor dupa ce a ramas fara permis de conducere, acum fiind nevoit sa faca mai multa miscare: primul lider ATP nu a ramas pieton, ci. biciclist. Vreau sa le. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, mesaj pentru politisti: Nu mai am nevoie nici de masina, nici de scuter

Ilie Nastase vede partea buna a lucrurilor dupa ce a ramas fara permis de conducere, acum fiind nevoit sa faca mai multa miscare: primul lider ATP nu a ramas pieton, ci biciclist. Ilie Nastase a recurs la.

Cum a fost surprins Ilie Nastase in Bucuresti, dupa cele doua dosare penale intocmite de politisti (FOTO)

Dupa scandalul urias in care a fost implicat, cand a condus baut, si in urma caruia i s-au intocmit doua dosare penale, fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a decis se pare sa stea departe de.

Ilie Nastase, o noua declaratie dura la adresa Serenei Williams

Ilie Nastase a comentat, pentru telekomsport. ro, echipamentul pe care l-a purtat Serena Williams in meciul cu Kristyna Pliskova. Am inteles ca ar avea ceva probleme cu circulatia sangelui. Nu stiu exact de.

Cum a ajuns Ilie Nastase sa aiba o relatie cu Diana Ross: A ramas gravida cu mine!

Despre Ilie Nastase s-a spus ca ar fi fost cu nenumarate femei. Mult mai multe decat si-ar putea imagina cineva. Una dintre relatiile sale celebre a fost cu diva americana a muzicii Diana Ross. Nastase a.

Scandal URIAS: Ce ACUZATII face Brigitte dupa incidentul lui Ilie Nastase cu politistii

Brigitte Sfat a remarcat, dupa incidentul lui Ilie Nastase cu politistii, sotul sau era cu o femeie si a decis sa nu-i mai acorde fostului mare tenismen nicio sansa de impacare. Astfel, aceasta s-a decis.

Reactia lui Ilie Nastase dupa dezvaluirile facute de Brigitte Sfat: M-am batut cu fostul ei sot la Timisoara

Ilie Nastase a facut cateva precizari dupa ce Brigitte Sfat, partenera sa, a aparut la tv si a vorbit despre el si despre relatia lor. Fostul tenismen a marturisit ca sotia lui l-a inselat cu un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )