Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reactia lui Ilie Nastase dupa dezvaluirile facute de Brigitte Sfat: M-am batut cu fostul ei sot la Timisoara

Antena3 Antena3,
Reactia lui Ilie Nastase dupa dezvaluirile facute de Brigitte Sfat: M-am batut cu fostul ei sot la Timisoara

Ilie Nastase a facut cateva precizari dupa ce Brigitte Sfat, partenera sa, a aparut la tv si a vorbit despre el si despre relatia lor. Fostul tenismen a marturisit ca sotia lui l-a inselat cu un. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, acuzat de actuala Brigitte, aparat de Amalia: Ati v****t degeaba atat venin

Dupa ce s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi, Ilie Nastase primeste un sprijin neasteptat. Nu de la Brigitte, care a sarit ca arsa cand a aflat ca fostul tenismen era in masina cu o.

Scandal URIAS: Ce ACUZATII face Brigitte dupa incidentul lui Ilie Nastase cu politistii

Brigitte Sfat a remarcat, dupa incidentul lui Ilie Nastase cu politistii, sotul sau era cu o femeie si a decis sa nu-i mai acorde fostului mare tenismen nicio sansa de impacare. Astfel, aceasta s-a decis.

Ilie Nastase, acuzat de Brigitte, aparat de Amalia: Ati v****t degeaba atat venin

Dupa ce s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi, Ilie Nastase primeste un sprijin neasteptat. Nu de la Brigitte, care a sarit ca arsa cand a aflat ca fostul tenismen era in masina cu o.

Brigitte Sfat a RABUFNIT: Cine e femeia din masina lui Ilie Nastase (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. Astfel, Sfat a publicat pe contul sau de socializare o imagine cu tanara care se.

Bomba in lumea mondena: Ilie Nastase se afla cu A. Saftoiu in masina, in noaptea in care a fost oprit de POLITIE! (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. CLICK AICI - Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU.

Ilie Nastase, mesaj pentru politisti: Nu mai am nevoie nici de masina, nici de scuter

Ilie Nastase vede partea buna a lucrurilor dupa ce a ramas fara permis de conducere, acum fiind nevoit sa faca mai multa miscare: primul lider ATP nu a ramas pieton, ci biciclist. Ilie Nastase a recurs la.

Cum a fost surprins Ilie Nastase in Bucuresti, dupa cele doua dosare penale intocmite de politisti (FOTO)

Dupa scandalul urias in care a fost implicat, cand a condus baut, si in urma caruia i s-au intocmit doua dosare penale, fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a decis se pare sa stea departe de.

Ilie Nastase, o noua declaratie dura la adresa Serenei Williams

Ilie Nastase a comentat, pentru telekomsport. ro, echipamentul pe care l-a purtat Serena Williams in meciul cu Kristyna Pliskova. Am inteles ca ar avea ceva probleme cu circulatia sangelui. Nu stiu exact de.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )