Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iliescu, Constantinescu, Basescu. Cine a fost cel mai bun presedinte?

Adevărul Adevărul,
Iliescu, Constantinescu, Basescu. Cine a fost cel mai bun presedinte?

A compara performantele celor trei presedinti de dupa 1989, Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu, este o intreprindere dificila si plina de capcane. Cei trei presedinti au evoluat in conditii istorice diferite si au avut fiecare dintre ei de infruntat provocari diferite. continuă pe Adevărul

Sondaj INSCOP: Care a fost cel mai bun presedinte post-decembrist

Barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul deschide seria de micro-studii dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutie cu un set de intrebari privind prestatia celor trei presedinti post-revolutionari, dar si cu.

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, un jucator care evolueaza in Italia

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, in urma unui sondaj al federatiei de la Chisinau, a fost desemnat Artur Ionita, care evolueaza la echipa italiana Hellas Verona .

SONDAJ INSCOP Research: Traian Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei dupa 1989

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, 30,3% dintre repondenti sutin ca presedintele Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara. Pe locul 2 se afla Ion Iliescu cu 23,8%, iar pe ultimul loc, Emil Constantinescu cu 19,6%.

Productia cinematografica Ida, de Pawe322; Pawlikowski, trofeul pentru cel mai bun film la premiile EFA. Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul Ida de Pawe322; Pawlikowski a primit trofeul pentru cel mai bun film la cea de-a 27-a gala a premiilor Academiei de Film Europene EFA), care a avut loc sambata, la Riga, in Letonia.

Emisiunea PLAYTECH Prastia, arcul sau pistolul? Cel mai bun mod de a distruge un gadget

In emisiunea PLAYTECH de duminica, 14 decembrie, va prezentam un moment cu totul si cu totul inedit. La ora 13. 20, la Prima TV, luam cateva gadgeturi care ne-au incantat pe parcursul anilor, dar care acum sunt depasite si le distrugem. Nu o facem singuri, ci cu ajutorul lui Monstru de la site-ul Lab501. inarmati cu un arc, un pistol si o prastie, facem praf un netbook, o tableta si o placa de baza, la segmentul Test inedit. Vedeta saptamanii de [].

Samsung transforma Galaxy Note 4 intr-un telefon mult mai bun. La ce sa te astepti

Samsung Galaxy Note 4 e cel mai bun dispozitiv al companiei, dar in 2015 il vom vedea transformat. Zvonurile privind un procesor mult mai bun au fost intarite printr-un screenshot cu informatii. Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat in septembrie cu doua versiuni de procesor. Unul e furnizat de Qualcomm, celalalt e al Samsung. Pentru 2015 Samsung rezerva modelul Snapdragon 810 pentru acest phablet si un screenshot recent cu specificatii. Pe langa procesor, vom vedea si Android 5. 0 Lollipop [].

INFOGRAFIE Sondaj INSCOP: Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei post-decembriste

Barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul deschide seria de micro-studii dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutie cu un set de intrebari privind prestatia celor trei presedinti post-revolutionari, dar si cu masurarea gradului de nostalgie dupa regimul comunist si conducatorul sau, Nicolae Ceausescu.

Au gasit europenii alterativa la gazul rusesc? Cum a ajuns Azerbaidjanul cel mai bun prieten al Bruxelles-ului

Dupa ce Vladimir Putin a anuntat ca renunta la South Stream, nemultumit de legile europene, Bruxelles-ul si-a reorientat atentia catre Coridorul Sudic, care ar urma sa aduca gaze din Azerbaidjan incepand din 2019. Cunoscut insa pentru mediul de afaceri opac, Azerbaidjanul nu corespunde insa profilului clasic al unui partener de business al Uniunii Europene.

Mania selfie: Oamenii se fotografiaza cu cafeneaua din Sidney in care au fost luati mai multi ostatici

Se spune ca dezastrele scot tot ceea ce e mai bun in oameni. Nu in toata lumea, se pare, se arata intr-un articol postat de The Sydney Morning Herald, care face referire la multimea de oameni care isi fac selfie-uri si rad in fata cafenelei unde au fost luati mai multi ostatici.

Un roman a cucerit cel mai inalt varf muntos din Antarctica. Traseul a fost extrem de dificil

Un clujean a cucerit cel mai inalt varf din Antarctica! Ciprian Patrascu a ajuns pana la 4. 897 de metri, cat masoara varful Vinson, dupa un traseu final extrem de dificil care a durat opt ore. Nu a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )