Libnet.ro
UNICEF

06:00

Imagini de la atacul din Benghazi: Cativa libieni incearca sa-l salveze pe ambasadorul american (VIDEO)

B1 B1,
Imagini de la atacul din Benghazi: Cativa libieni incearca sa-l salveze pe ambasadorul american (VIDEO)

O inregistrare video care a aparut duminica prezinta o multime de libieni incercand sa scoata trupul ambasadorului american in Libia din consulatul din Benghazi dupa ce cladirea a fost atacata de catre. continuă pe B1

Au fost arestati primii suspecti de atacul asupra consulatului SUA din Benghazi

In Libia au fost arestati primii suspecti de atacul impotriva consulatului american din Benghazi, atac in care a fost ucis ambasadorul SUA, Chris Stevens, transmite CNN, astazi, conform surselor de presa.

Aproximativ 50 de persoane arestate in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi

Autoritatile libiene au arestat aproximativ 50 de persoane in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi, soldate cu moartea ambasadorului SUA si a altor trei functionari, anunta presedintele Parlamentului libian, citat de AFP, conform Antena3. ro.

SUA ar fi fost avertizate in legatura cu atacul de la ambasada din Benghazi, dar nu au luat nicio masura

Atacul asupra ambasadeiSUAdin Benghazi, in care ambasadorul american si alti 3 oficiali au fost ucisi, putea fi prevenit, informeaza cotidianul The Independent, care a precizat ca StateleUnite au.

Doi fosti membri Navy Seal, ucisi in atacul impotriva consulatului SUA din Benghazi

Doi fosti membri ai Navy Seal, soldati de elita ai marinei, figureaza printre americanii care au murit in atacul impotriva consulatului SUA din Benghazi, in Libia, in cursul caruia a murit si ambasadorul.

Au fost arestati primii suspecti de atacul de la consulatul american din Benghazi

CNN anunta arestarea primiilor suspecti de atacul impotriva consulatului american din Benghazi, atac in a fost ucis ambasadorul SUA in Libia, Chris Stevens, si alti trei oficiali ai ambasadei. Alte informatii.

Atentatul din Benghazi Un fost soldat din cadrul Navy SEALs, printre cei ucisi in atacul de la Consulat

Un fost Navy SEALs, soldat de elita al marinei, se afla printre americanii ucisi in timpul atacului asupra Consulatului Statelor Unite la Benghazi Libia), incident in care a fost omorat ambasadorul SUA Chris Stevens, a facut cunoscut joi un responsabil american, conform AFP.

Libia a arestat 4 persoane implicate in incidentele din Benghazi

Autoritatile din Libia au arestat patru persoane, implicate in atacul asupra consulatului american din Benghazi. Ambasadorul Statelor Unite,Christopher Stevens si alti trei diplomati au fost ucisi in urma.

Libia. Autoritatile au arestat circa 50 de persoane in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi

Autoritatile libiene au arestat aproximativ 50 de persoane in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi, soldate cu moartea ambasadorului SUA si a altor trei functionari, anunta presedintele.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )