Libnet.ro
UNICEF

15:01

Imagini de colectie. Primarul ales Nicusor Dan sarbatoreste victoria la sediul de campanie (VIDEO)

B1 B1,
Imagini de colectie. Primarul ales Nicusor Dan sarbatoreste victoria la sediul de campanie (VIDEO)

Dupa o victorie entuziasmanta in alegerile pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan a ajuns la sediul de campanie, duminica noapte, unde a dat autografe si a baut sampanie alaturi de echipa sa si sustinatori. continuă pe B1

Emil Boc, declaratie neasteptata despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti

Primarul Emil Boc a comentat, luni rezultatele PNL in tara si a sustinut ca victoria de la Bucuresti a lui Nicusor Dan este cea mai importanta. Edilul Clujului subliniaza ca fara PNL Nicusor Dan nu ar fi reusit sa castige alegerile.

Primarul General ales al Capitalei, in studioul B1 TV. Nicusor Dan: Mandatul meu e sa rezolv problemele curente, mari, grave ale Bucurestiului si sa ii dau o directie de dezvoltare

Nicusor Dan, Primarul General ales al Municipiului Bucuresti, a venit in studioul B1 TV, luni seara, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, la o zi de la momentul in care bucurestenii au de.

Nicusor Dan, despre angajarile din primarie: Cei adusi pe ochi frumosi vor pleca in mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, luni seara, despre angajarile din Primaria Municipiului Bucuresti. Ce masuri va lua edilul? Nicusor Dan: Ma voi uita cu mare.

Nicusor Dan a anuntat prima demitere pe care o face in calitate de primar general

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni care va fi prima sa decizie ca primar general. Este vorba despre demiterea directorului Directiei Juridice. Acesta a adaugat ca doreste sa fi contractata o companie care sa faca audit la Primaria Generala si institutiile din subordine.

Nicusor Dan: in prima saptamana dupa investire voi prezenta situatia financiara a PMB; va fi realizat un audit

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni, la B1 TV, ca in termen de o saptamana de la investire intentioneaza sa prezinte situatia financiara a Primariei, iar in decurs de cateva luni va fi realizat un audit, potrivit Agerpres.

Nicusor Dan anunta un audit la Primaria Capitalei

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni ca in termen de o saptamana de la in.

Nicusor Dan: Aproape toate companiile municipale vor disparea, mai putin Termoenergetica (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a precizat ca nu vede vreo companie municipala care sa aiba vreo sansa sa ramana in mandatul sau, cu exceptia Termoenergetica, care este, de fapt,.

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca il va demite pe directorului Directiei Juridice din cadrul Primariei Bucuresti (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei,Nicusor Dan a declaratluni seara, pe B1TV, ca prima decizie pe care o va lua in momentul in care va prelua functia,va fi demiterea directorului Directiei Juridice din.

Nicusor Dan: Am castigat impreuna majoritatea, foarte probabil, in Consiliul General si in consiliile locale de sector. Vom schimba fata Bucurestiului

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei potrivit rezultatelor exit-poll, sustine ca este foarte probabil ca reprezentantii PNL si USR-PLUS sa detina majoritati in viitorul Consiliu General si in.

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )