Libnet.ro
UNICEF

17:30

Imagini exclusive de la locul atacului armat din Strasbourg - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini exclusive de la locul atacului armat din Strasbourg - VIDEO

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite. Centrul orasului a fost. continuă pe Antena3

Cine este autorul atacului armat din Strasbourg

Barbatul care a deschis focul in centrul orasului Strasbourg a fost identificat de autoritatile franceze. Atacatorul are 29 de ani si s-a nascut la Strasbourg, potrivit presei locale. Tanarul a tras.

Renate Weber, marturii despre atacul armat din Strasbourg: Eu am vrut sa ies si am iesit. in hotel, oamenii se adaposteau

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite. Centrul orasului a fost.

Atac armat la Strasbourg: Eurodeputati romni blocati n Parlamentul European din cauza atacului armat

Mai multi europarlamentari romani sunt blocati in cladirea Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat de marti seara. Printre acestia se numara Cristian Preda, Ioan Mircea Pascu si Victor Bostinaru. impuscaturi in centrul Strasburgului. Parlamentul European a fost inchis; nu intra si nu iese nimeni. in interior continua sedintele. Eu sunt in plen si voi vorbi imediat in dezbaterea despre buget, scrie Siegfried Muresan pe Facebook.

Europarlamentari romani, blocati in sediul Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat

Mai multi europarlamentari romani sunt blocati, marti seara, in sediul Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat. Acestia au anuntat ca li s-a transmis ca nu au voie sa iasa din cladire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )