Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini in exclusivitate: Ce a spus presedintele Basescu la capataiul regelui Florin Cioaba

Antena3 Antena3,
Imagini in exclusivitate: Ce a spus presedintele Basescu la capataiul regelui Florin Cioaba

Sa-i intrebati daca au citit vreunul cartile Luminitei Cioaba, a spus presedintele Traian Basescu la iesirea din salonul de oaspeti al familiei Cioaba, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin. continuă pe Antena3

Presedintele Basescu, la Prislop, unde participa la festivalul de folclor.

Presedintele Traian Basescu a sosit, duminica, la ora transmiterii acestei stiri, la Prislop, in judetul Maramures. Presedintele si sotia sa vor asista la slujba religioasa de la Manastirea Prislop, potrivit Mediafax. Seful statului a venit impreuna cu sotia sa, Maria Basescu. Presedintele si sotia sa vor asista la slujba religioasa de la Manastirea Prislop. De asemenea, in jurul orei 12. 00, presedintele Basescu si sotia sa vor participa la Festivalul de folclor Hora la Prislop.

Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele Basescu si cu trimiterea romilor la scoala

Regele romilor Florin Cioaba, care a murit la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si pionieratul, cel putin declarativ, in schimbarea traditiei.

FOTO Presedintele Basescu a participat la festivalul de folclor de la Prislop.

Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, la festivalul de folclor de la Prislop, in judetul Maramures, informeaza Mediafax. Presedintele Traian Basescu a petrecut patru ore la slujba de la manastirea Prislop si la festivalul folcloric din localitatea maramureseana, unde a mai fost si in anii trecuti. El a spus ca i-a placut foarte mult predica de la slujba religioasa si a apreciat faptul ca sunt bine ingrijite mormintele aflate in apropierea bisericii manastirii ale soldatilor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )