Libnet.ro
UNICEF

16:30

Imagini incredibile din Piata Victoriei: Jandarmii au batut din greseala un coleg care era imbracat in civil (VIDEO)

B1 B1,
Imagini incredibile din Piata Victoriei: Jandarmii au batut din greseala un coleg care era imbracat in civil (VIDEO)

Violentele ce au avut loc miercuri seara in Piata Victoriei din Capitasa cand galeriile au venit pentru a face scandal la protest se pare ca au bulversat jandarmii. Altfel e greu de inteles cum. continuă pe B1

IMAGINI INCREDIBILE DIN PIATA VICTORIEI. AU iNCEPUT VIOLENTELE. Mai multe persoane, se pare din galeriile de fotbal, arunca cu torte si petarde in jandarmi care riposteaza cu gaze lacrimogene (VIDEO)

Protestele din Piata Victoriei au degenerat. Mai multe persoane despre care se spune ca ar face parte din galeriile echipelor de fotbal Dinamo si Rapid au inceput sa arunce cu petarde si torte in.

20 de persoane retinute dupa incidentele din Piata Victoriei. Jandarmii au intervenit cu intarziere pentru a-i proteja pe manifestantii pasnici

In urma incidentelor de la protestele din Piata Victoriei din Bucuresti, au fost retinute 20 de persoane, pana la miezul noptii de miercuri spre joi, jandarmii intervenind cu oarecare intarziere in izolarea celor care aruncau cu torte si petarde pentru a-i proteja pe manifestantii pasnici aflati in apropiere, a declarat, pentru News. ro, Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

Agentiile de presa straine cu ochii pe protestele din Romania: Russia Today si BBC News transmit imagini live din Piata Victoriei

Situatia actuala din Romania in care pentru a treia zi consecutiva oamenii ies in numar mare in fata guvernului pentru a protesta impotriva deciziei guvernului de a adopta ordonanta de.

Opt persoane sunt inculpate in urma violentelor de miercuri seara din Piata Victoriei. Sapte dintre ele sunt retinute pentru 24 de ore

Sapte persoane, implicate in violentele de miercuri seara, din Piata Victoriei, au fost retinute pentru 24 de ore de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, anunta Realitatea Tv.

Jandarmeria, anunt de ULTIMA ORA, dupa protestele din Piata Victoriei (VIDEO)

Protestele din Piata Victoriei s-au lasat cu violente in urma carora peste 100 de ultrasi au fost arestati. Jandarmeria anunta ca nu se limiteaza doar la pedepsirea celor peste 100 care au fost arestati.

Tudor Chirila reactioneaza dupa violentele din Piata Victoriei: Sa nu intre intr-un joc MURDAR

Artistul Tudor Chirila a reactionat imediat dupa ce protestul pasnic impotriva Ordonantelor pe Justitie din Piata Victoriei a fost deturnat de huligani. Cantaretul condamna huliganii si spune ca.

Cine sunt ULTRASII folositi in scopuri politice: De la coregrafia pentru lansarea lui Ponta, la legaturile cu Oprea si protestele impotriva gratierii din Piata Victoriei

Protestele din Piata Victoriei au degenerat. Galeriile echipelor de fotbal Dinamo si Rapid s-au luat la harta cu fortele de ordine. Potrivit B1 TV ,acestia au inceput saarunce cu petarde si torte.

Un jandarm a fost ranit si dus la Spitalul Floreasca. Ministrul de Interne: Se vor face dosare penale dupa bataile din Piata Victoriei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca un jandarm a fost ranit in urma altercatiilor din Piata Victoriei, el fiind transportat la Spitalul Floreasca unde se afla sub ingrijire.

LIVE VIDEO. Liviu Dragnea il ataca pe Klaus Iohannis: Presedintele este autorul moral al violentelor din Piata Victoriei

Presedintele Camerei Deputatilor a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Klaus Iohannis este autorul moral al violentelor din strada care au avut loc, miercuri, in Piata Victoriei.

VIDEO. Liviu Dragnea il ataca pe Klaus Iohannis: Presedintele este autorul moral al violentelor din Piata Victoriei

Presedintele Camerei Deputatilor a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Klaus Iohannis este autorul moral al violentelor din strada care au avut loc, miercuri, in Piata Victoriei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )