Libnet.ro
UNICEF

07:15

Jandarmeria, anunt de ULTIMA ORA, dupa protestele din Piata Victoriei (VIDEO)

B1 B1,
Jandarmeria, anunt de ULTIMA ORA, dupa protestele din Piata Victoriei (VIDEO)

Protestele din Piata Victoriei s-au lasat cu violente in urma carora peste 100 de ultrasi au fost arestati. Jandarmeria anunta ca nu se limiteaza doar la pedepsirea celor peste 100 care au fost arestati. continuă pe B1

Tudor Chirila reactioneaza dupa violentele din Piata Victoriei: Sa nu intre intr-un joc MURDAR

Artistul Tudor Chirila a reactionat imediat dupa ce protestul pasnic impotriva Ordonantelor pe Justitie din Piata Victoriei a fost deturnat de huligani. Cantaretul condamna huliganii si spune ca.

Un jandarm a fost ranit si dus la Spitalul Floreasca. Ministrul de Interne: Se vor face dosare penale dupa bataile din Piata Victoriei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca un jandarm a fost ranit in urma altercatiilor din Piata Victoriei, el fiind transportat la Spitalul Floreasca unde se afla sub ingrijire.

Trupa Voltaj, la protestele din Piata Victoriei: Uneori Romania are nevoie de noi! |VIDEO

Membrii trupei Voltaj sunt prezenti in seara de miercuri in Piata Victoriei, pentru a protesta impotriva Ordonantelor de Urgenta trimise aseara de catre Guvern in Monitorul Oficial. Trupa Voltaj a fost prezenta in strada alaturi de alte cateva mii de persoane, dupa ora 18. 00 acestia facand si un videoclip live pe pagina de facebook.

Cine sunt ULTRASII folositi in scopuri politice: De la coregrafia pentru lansarea lui Ponta, la legaturile cu Oprea si protestele impotriva gratierii din Piata Victoriei

Protestele din Piata Victoriei au degenerat. Galeriile echipelor de fotbal Dinamo si Rapid s-au luat la harta cu fortele de ordine. Potrivit B1 TV ,acestia au inceput saarunce cu petarde si torte.

20 de persoane retinute dupa incidentele din Piata Victoriei. Jandarmii au intervenit cu intarziere pentru a-i proteja pe manifestantii pasnici

In urma incidentelor de la protestele din Piata Victoriei din Bucuresti, au fost retinute 20 de persoane, pana la miezul noptii de miercuri spre joi, jandarmii intervenind cu oarecare intarziere in izolarea celor care aruncau cu torte si petarde pentru a-i proteja pe manifestantii pasnici aflati in apropiere, a declarat, pentru News. ro, Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

IMAGINI INCREDIBILE DIN PIATA VICTORIEI. AU iNCEPUT VIOLENTELE. Mai multe persoane, se pare din galeriile de fotbal, arunca cu torte si petarde in jandarmi care riposteaza cu gaze lacrimogene (VIDEO)

Protestele din Piata Victoriei au degenerat. Mai multe persoane despre care se spune ca ar face parte din galeriile echipelor de fotbal Dinamo si Rapid au inceput sa arunce cu petarde si torte in.

CNA, in formula completa, dupa protestele de duminica. Anterior, presedintele Active Watch afirma ca membrii consiliului proceseaza sesizarile cu o latenta care permite prescrierea faptelor. Reactia institutiei

Consiliul National al Audiovizualului CNA) s-a reunit, marti, pentru prima data dupa protestele din 29 ianuarie, cand aproximativ 50. 000 de persoane au protestat, in capitala, una dintre nemultumiri fiind legata si de lipsa de actiune a institutiei in cazul televiziunilor care dezinformeaza spectatorii.

CNA, in formula completa, dupa protestele de duminica. Anterior, presedintele Active Watch afirma ca membrii consiliului proceseaza sesizarile cu o latenta care permite prescrierea faptelor

Consiliul National al Audiovizualului CNA) s-a reunit, marti, pentru prima data dupa protestele din 29 ianuarie, cand aproximativ 50. 000 de persoane au protestat, in capitala, una dintre nemultumiri fiind legata si de lipsa de actiune a institutiei in cazul televiziunilor care dezinformeaza spectatorii.

Jandarmii, RASPLATITI cu lalele: Un protestatar a impartit flori in semn de MULTUMIRE pentru interventia rapida in urma incidentelor violente din Piata Victoriei

Protestele din ultima luna ce au avut loc in contextul adoptarii ordonantei de urgenta de catre Guvernul Grindeanu, au culminat cu incidente violente desfasurate miercuri noapte, cand ultrasii unor.

Protestele din Romania atrag atentia presei straine! Cum relateaza manifestatiile ziarele internationale

Presa straina nu a ramas indiferenta la protestele din Romania de duminica seara. Au pus accent pe faptul ca ele sunt cele mai ample din ultima perioada. Zeci de mii de romani au ales sa iasa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )