Libnet.ro
UNICEF

05:45

Imagini indecente pe scena Romanii au Talent. Smiley si Florin Calinescu au inghitit in sec

Playtech Playtech,
Imagini indecente pe scena Romanii au Talent. Smiley si Florin Calinescu au inghitit in sec

Concurenta Roberta Anghel le-a oferit un dans incediar telespectatorilor emisiunii Romanii au Talent. Juratii au suspinat si au inghitit in sec, cand au vazut prestatia concurentei. Dans incendiar la Romanii au Talent Roberta Anghel a venit la Romanii au Talent, cu un numar incendiar de dans. Tanara a incins imaginatia barbatilor si a primit numai . continuă pe Playtech

Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz la Romanii au Talent. Florin Calinescu aproape a plans de emotie

Tanarul care a luat Golden Buzz la Romanii au Talent a venit din Germania si i-a ridicat in picioare pe toti cei din juriu, lasandu-i efectiv fara cuvinte cu numarul lui. Juriul a ramas fara cuvinte Remi Martin este un acrobat din Germania, care are si origini franceze. Concurentul a facut un numar spectaculos la .

Ce i-a spus Florin Calinescu lui Adrian Mutu cand a divortat de Alexandra Dinu. Ai grija!

Detalii inedite ies la iveala despre casnicia Alexandrei Dinu cu Adrian Mutu. Se pare ca Florin Calinescu, acum jurat la emisiunea Romanii au Talent alaturi de frumoasa blondina, nu a avut deloc incredere in casnicia acesteia cu Adrian Mutu. Ce i-a spus Florin Calinescu lui Adrian Mutu cand a divortat de Alexandra Dinu in urma .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )