Libnet.ro
UNICEF

18:00

Imagini nemaivazute cu familia in premiera: Cea mai buna echipa de televiziune, medaliata cu aur la New York Festivals

Antena3 Antena3,
Imagini nemaivazute cu familia in premiera: Cea mai buna echipa de televiziune, medaliata cu aur la New York Festivals

Imagini cu echipa emisiunii in premiera, care a fost premiata din nou cu aur, la New York Festivals, de la Las Vegas, au fost difuzate duminica, intr-o Editie speciala, la Antena 3. Este cea. continuă pe Antena3

Tesla Model S nu mai este cea mai buna masina din cauza unui motiv foarte clar

Cei de la Consumer Reports au retras ratingul de cea mai buna masina modelului Tesla Model S, dupa ce a devenit evident ca producatorii au mintit. Consumer Reports este o publicatie ce urmeaza niste algoritmi foarte precisi de notare aproduselor testate dintr-o varietate semnificativa de domenii. Printre ele se numara si autoturisme. Interesant este insa [].

Reteta secreta pentru o viata sanatoasa: ce trebuie sa faci pentru a deveni cea mai buna versiune a ta

O viata sanatoasa nu are nevoie de pastile sau de miracole prin care sa fie schimbata. Ai nevoie doar de o serie de sfaturi care sa iti implineasca existenta si viata in sine.

Copilul care a cazut in put este intr-o stare mai buna. Medici: A fost detubat si respira spontan

Copilul scos din put este intr-o stare mai buna si a putut fi detubat de medici.

Personaje controversate la cea mai scumpa petrecere de 1 Mai. Udrea si Syda, printre petrecareti

Cea mai scumpa petrecere de deschidere a sezonului estival de la Mamaia a adunat personaje controversate. intr-un club celebru, unde are loc cea mai scumpa petrecere de 1 mai din Romania, s-au adun.

Cea mai ieftina boxa Bluetooth de la Bang Olufsen: Beoplay P2

Bang Olufsen a lansat in urma cu cativa ani brandul Beoplay pentru produse un pic mai accesibile, iar Beoplay P2 este cea mai ieftina creatie din aceasta gama. Piata boxelor portabile este una in continua expansiune. in fiecare saptamanaapar noi modele de la branduri mai mult sau mai putin cunoscute. Unele sunt originale, altele [].

Presedintele partidului e persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri, intr-o emisiune televizata, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale, arata Agerpres.

Gabriela Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

Brexit-ul nu a speriat investitorii. Marea Britanie redevine a treia cea mai atractiva destinatie pentru investitii, la nivel global

Marea Britanie redevine a treia cea mai atractiva destinatie pentru tranzactii la nivel global, ceea ce arata ca incertitudinea geopolitica nu a diminuat apetitul pentru achizitii al directorilor executivi, potrivit celei de-a saisprezecea editie a barometrului EY Global Capital Confidence Barometer.

VIDEO E normal sa se creasca vaci in cea mai bogata comuna din Romania? Raspunsul unei femei care nu suporta mirosul de urina si fecale de la vaca

Dezbatere aprinsa in Dumbravita, judetul Timis. Aflata in imediata apropiere a Timisoarei, Dumbravita a devenit cea mai bogata comuna din Romania dupa ce vilele au rasarit una dupa alta in comuna, localitatea cunoscand o dezvoltare puternica. in ciuda urbanizarii Dumbravitei, unii localnici au ramas la vechile ocupatii: cresterea animalelor. Urmele lasate de vaci ii infurie, insa, pe unii dintre localnici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3327 seconds )