Libnet.ro
UNICEF

10:15

Imagini revoltatoare dintr-un spital de psihiatrie din Calarasi VIDEO

România Liberă România Liberă,
Imagini revoltatoare dintr-un spital de psihiatrie din Calarasi VIDEO

Castroane pline cu paine inmuiata, margarina si cateva bucatele de salam asa arata hrana pacientil. continuă pe România Liberă

FOTO Pacientii unui centru pentru bolnavi psihic din Calarasi, hraniti cu paine inmuiata in apa, margarina si salam

Castroane pline cu paine inmuiata si cateva bucatele de salam - asa arata hrana pacientilor de la Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Plataresti din judetul Calarasi. Imaginile au fost postate pe Facebook de Marin Badea, un barbat din Calarasi.

VIDEO Imagini groaznice filmate intr-un spital pentru bolnavi psihic din Calarasi. Pacientii, hraniti cu resturi de mancare inmuiata

O filmare socanta cu mai multe persoane cu afectiuni psihice carora li se pun in fata castroane cu resturi de mancare inmuiata a ingrozit Romania. Este vorba despre rezidentii din Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Plataresti, aflat in subordinea Consiliului Judetean Calarasi.

Imagini revoltatoare filmate intr-un mall din Suceava. Barbat tarat pe jos de agentii de paza!

Un barbat a fost tarat pe jos de agentii de paza ai unui mall din Suceava, momentul revoltator fiind filmat de un martor cu telefonul mobil.

Zeci de ursi koala au fost salvati si ingrijiti intr-o scoala din Australia - VIDEO viral

In Adelaide a fost creat un centru pentru ingrijirea ursilor koala salvati din incendiile devastatoare care au mistuit Australia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )