Libnet.ro
UNICEF

16:00

Imagini socante din timpul puciului din Turcia. Doua tancuri au trecut peste el, insa doar prima data a avut noroc - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini socante din timpul puciului din Turcia. Doua tancuri au trecut peste el, insa doar prima data a avut noroc - VIDEO

Un barbat a scapat cu viata dupa ce doua tancuri au trecut peste el la interval de cateva secunde in districtul Uskudar din Istanbul, vineri noaptea, in timpul tentativei esuate de lovitura de. continuă pe Antena3

ROMANI culcati la pamant pe Aeroportul Ataturk: Imagini TERIBILE din timpul tentativei de lovitura de stat din Turcia (VIDEO)

Un roman a postat pe pagina personala de Facebook imagini din timpul loviturii de stat din Turcia de vineri seara. Acesta era prezent in aeroportul Ataturk din Istanbul si a fost martor la evenimentele.

Noi imagini socante din noaptea loviturii de stat din Turcia! Un tanc a fost filmat in timp ce strivea mai multe masini pentru a-si face loc pe un drum aglomerat

O noua inregistrare video din noaptea loviturii de stat din Turcia a aparut pe Internet. Un cameraman amator a filmat momentul cand un tanc striveste masinile pentru a-si face loc pe un drum aglomerat.

IMAGINI SOCANTE cu barbatul turc peste care au trecut DOUA TANCURI in noaptea puciului (VIDEO)

Un barbat turc, pe numeSabri Unal, a reusit sa pacaleasca moartea dupa ce doua tancuri au trecut peste el. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere in noaptea puciului esuat din.

Imagini SOCANTE cu barbatul turc peste care au trecut doua tancuri in noaptea puciului (VIDEO)

Un barbat turc, pe numeSabri Unal, a reusit sa pacaleasca moartea dupa ce doua tancuri au trecut peste el. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere in noaptea puciului esuat din.

Imagini incredibile din Turcia. Un tanc distruge totul in calea sa, pe o autostrada blocata de masini VIDEO

Imagini incredibile au fost publicate de administratia prezidentiala din Turcia, din timpul puciului. Pe inregistrare se vede un tanc care trece, cu viteza, peste orice masina ii sta in cale.

Apar detalii din culisele puciului esuat din Turcia: Telefonul care l-a salvat pe Erdogan si cum a fost strans de gat cu cureaua seful de stat major

Momentul crucial care a decis soarta loviturii de stat din Turcia a fost cu putin inainte ca presedintele Erdogan sa plece din localitatea Marmaris, din sud-vestul tarii, scrie Hurriet. Comandantul Armatei Intai, generalul Umit Dundar a sunat si i-a spus: Domnule presedinte, sunteti presedintele legitim. Va sunt loial. Nu va duceti la Ankara, veniti la Istanbul. Va voi asigura securitatea.

VIDEO Un roman a filmat de aproape momentul in care camionul ucigas din Nisa loveste multimea. Atentie: imagini socante, care va pot afecta emotional

Atentat la Nisa. 84 de persoane si-au pierdut viata in atentatul care a avut loc in Nisa, de Ziua Frantei, atunci cand un barbat la volanul unui camion a intrat cu viteza in multime. Unul dintre romanii care au fost prezenti la eveniment a filmat momentul de aproape din greseala.

Serviciul secret rus publica imagini suspecte din satelit. Cum ajunge petrolul ISIS in Turcia

La o conferinta de presa sustinuta la Moscova, mai multi oficiali din Ministerul rus al Apararii spuneau in decembrie 2015, ca se cunosc cel putin trei din rutele folosite de reteaua Stat islamic pentru.

Imagini din timpul atacului pucistilor asupra sediului Serviciului de Inteligenta Turc (VIDEO)

Serviciul de Inteligenta Turc a dat publicitatii imagini din timpului atacului de vineri asupra sediului din Ankara in timpul tentativei de lovitura de stat. Pe imagini se pot observa focuri de arma.

Le-a frant inimile fanilor cu aceste imagini. Starul din Beverly Hills 90210 sufera de o boala teribila

In august anul trecut, Shannen Doherty facea publica boala teribila de care sufera. Am cancer de san si ma aflu sub tratament spunea vedeta din Beverly Hills 90210. Ajunsa la 45 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,412 seconds )