Libnet.ro
UNICEF

21:00

Noi imagini socante din noaptea loviturii de stat din Turcia! Un tanc a fost filmat in timp ce strivea mai multe masini pentru a-si face loc pe un drum aglomerat

Antena3 Antena3,
Noi imagini socante din noaptea loviturii de stat din Turcia! Un tanc a fost filmat in timp ce strivea mai multe masini pentru a-si face loc pe un drum aglomerat

O noua inregistrare video din noaptea loviturii de stat din Turcia a aparut pe Internet. Un cameraman amator a filmat momentul cand un tanc striveste masinile pentru a-si face loc pe un drum aglomerat. continuă pe Antena3

Vila lui Erdogan, luata cu asalt de pucisti: Noi imagini din noaptea loviturii de stat din Turcia (VIDEO)

La mai putin de o ora dupa ce presedintele turc plecase de la vila sa de vacanta din Marmaris, imediat dupa ce a aflat de lovitura de stat pusa la cale de o parte a armatei, un comonado format din aproximativ 20.

Gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, afimand ca Turcia a facut demersurile pentru extradarea lui Fethullah Gulen din SUA, care ar fi implicat in tentativa de asasinare a presedintelui turc.

Imagini socante din Turcia: Mii de soldati, capturati si maltratati

Mii de soldati turci au fost capturati si maltratati, pe motiv ca sunt considerati tradatori. Imaginile au aparut pe retelele de socializare. Este vorba despre 2. 800 de militari care au fost dezbracati.

Detalii din culisele loviturii de stat esuate din Turcia: Momentul crucial pentru Erdogan si cum a fost omul sau de incredere strand de gat cu o curea

La trei zile de la puciul esuat din Turcia, presa internationala publica detalii halucinante din noaptea istorica de 15 spre 16 iulie. Presedintele Erdogan a fost sunat de comandantul Armatei intai,.

Ambasadorul Turciei: Gruparea lui Gulen, aflata in spatele loviturii de stat din Turcia, are 11 scoli in Romania

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, afimand ca Turcia a facut demersurile pentru extradarea lui Fethullah Gulen din SUA, care ar fi implicat in tentativa de asasinare a presedintelui turc, informeaza Mediafax.

IMAGINI SOCANTE in Turcia: Un TANC striveste o masina (VIDEO)

Imagini incredibile pe strazile din Turcia, in contextul loviturii de stat aflata in desfasurare Detalii AICI) Un tanc trece pur si simplu peste o masina, in timp ce oamenii din jur striga.

Imagini cutremuratoare din Turcia: Un militar care lupta in favoarea loviturii de stat, salvat de un politist turc (VIDEO)

Imagini cutremuratoare din Turcia. Tentativa de lovitura de stat data vineri seara de militari a dus la uciderea a aproximativ 200 de oameni si la ranirea a peste o mie. CNN a difuzat imagini terifiante cu moment.

Esecul loviturii de stat din Turcia

Suferintele poporului turc par sa atinga apogeul in aceasta perioada. Convulsiile dintre grupari, teama diminetii cu care oamenii simpli intampina fiecare zi au antrenat aceasta societate in lupta cu tensiunea. O societate imuna la bombe, la focurile de arme, o societate unita in lupta cu terorismul sau cu tentativa loviturii de stat.

Cine este Fethullah Gulen, clericul aflat in exil in SUA acuzat ca ar fi in spatele loviturii de stat esuate: De la aliatul lui Erdogan la adversarul numarul 1 al liderului turc

Predicatorul turc Fethullah Gulen 75 de ani), omul acuzat de liderii de la Ankara ca s-ar afla in spatele loviturii de stat esuate, este cunoscut ca principala amenintare la autoritatea politica a lui Recep Tayyip Erdogan, cu toate ca cei doi au fost, in urma cu multi ani, aliati. Gulen este initiatorul miscarii islamiste moderate Hizmet, care detine o retea de scoli si ONG-uri in mai multe tari. Desi aflat in exil in Statele Unite, Fethullah Gulen continua sa ramana un personaj influent in afacerile interne ale Turciei - se estimeaza ca 10% din populatia turca este sustinatoare a miscarii Hizmet, potrivit The Guardian.

NOI IMAGINI cutremuratoare de la atacul din Nisa: MOMENTUL in care TIR-ul intra in multime (VIDEO)

La trei zile de la atacul de la Nisa, in care si-au pierdut viata 84 de persoane iar alte cateva sute au fost ranite, pe internet au aparut noi imagini realizate de o persoana aflata in multimea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )