Libnet.ro
UNICEF

18:30

Imagini uluitoare din comuna Ditrau. Ce au decis sute de localnici, in urma scandalului cu muncitorii din Sri Lanka

Playtech Playtech,
Imagini uluitoare din comuna Ditrau. Ce au decis sute de localnici, in urma scandalului cu muncitorii din Sri Lanka

Peste 300 de persoane au luat parte sambata, la Caminu Cultural din Ditrau judetul Harghita) la o adunare, unde au decis care este situatia muncitorilor din Sri Lanka. Scandalul a pornit cu cateva zile in urma, cand localnicii s-au plans ca nu vor emigranti in comunitatea lor. Rascoala din comuna Ditrau continua. Ce s-a hotarat? . continuă pe Playtech

Lovitura pentru cei doi brutari din Sri Lanka. Ce a decis patronul lor din comuna Ditrau

Rascoala din Ditrau se afla deja de doua zile in atentia publicului. Dupa ce mai multi sateni din comuna Ditrau, judetul Harghita aprotesta cu privire la faptul ca se simt stingheriti de prezenta unor doi angajati din Sri Lanka, adusi sa lucreze la o brutarie din comuna. Ce s-a decis sambata in privinta angajatilor straini? .

Sa ramanem noi aici, secuii, romanii, astia care suntem aici. Sute de localnici dintr-o comuna din Harghita s-au revoltat dupa ce doi sri-lankezi au fost angajati intr-o brutarie VIDEO

Aproximativ 200 de localnici din comuna Ditrau s-au adunat miercuri, in fata primariei, nemultumiti ca o fabrica de paine din localitate a angajat doi muncitori din Sri Lanka, oamenii sustinand ca le e teama ca la ei in comuna sa nu vina un val de migranti, care sa le impuna cultura lor si sa le puna in pericol siguranta, scrie Agerpres intr-un reportaj realizat acolo. UDMR intervine in scandalul brutarilor srilankezi din Harghita: Nu putem accepta incitarea la uraLideri politici din Harghita condamna manifestarile de xenofobie de la Ditrau si cer autoritatilor sa ia masuri.

Politistii din Harghita au deschis dosar penal in rem dupa rascoala din comuna Ditrau

Inspectoratul de Politie Judetean Harghita a deschis un dosar penal in rem in cazul scandalului de la Ditrau - unde doi muncitori din Sri Lanka foto) au inflamat spiritele localnicilor - pentru infractiunile de incitare la ura sau discriminare. Pedeapsa pentru aceasta infractiune este de la sase luni la trei ani de inchisoare sau amenda.

Stefan Mandachi intervine in scandalul din Ditrau: Daca eram in locul patronului, nu as fi renuntat la cei doi straini. ii angajez eu ca brutari in orice restaurant de-al meu

Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat simbolic primul metru de autostrada, intervine in scandalul din comuna Ditrau, unde sute de localnici s-au revoltat impotriva a doi srilankezi, an.

Revolta din Ditrau. Primarul incearca sa ii impace pe localnici cu gandul ca vor avea brutari din Sri Lanka

Un numar de 300 de persoane din comuna Ditrau, judetul Harghita, au participat sambata la o sedinta mediata de primarul Puskas Elemer, pe fondul conflictului local izbucnit dupa ce patronul unei brutarii a angajat doi muncitori din Sri Lanka.

VIDEO Primarul PSD din comuna Jebel (Timis): Am crezut ca daca marim pensii si salarii, lumea va sta sluga in fata noastra

Un primar PSD din judetul Timis le-a transmis colegilor sai ca social-democratii au crezut ca prin marirea salariilor si pensiilor toata lumea va sta sluga in fata lor, dar, a subliniat el, oamenii nu mai pot fi manipulati de catre baronii locali.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )