Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un imigrant roman a ajuns primarul unui oras din Germania. De ce l-au sustinut vedetele de la Hollywood

Playtech Playtech,
Un imigrant roman a ajuns primarul unui oras din Germania. De ce l-au sustinut vedetele de la Hollywood

Octavian Ursu a castigat primaria unui oras din Germania, dupa ce l-a invins pe candidatul extremei de dreapta. Datele preliminare au aratat faptul ca Ursu a castigat 55% din voturi in turul al doilea. Un roman a castigat primaria unui oras din Germania Romanul Octavian Urs a castigat primaria prasului Gorlitz, din Germania, dupa ce . continuă pe Playtech

Un roman a castigat primaria unui oras din Germania. A invins in turul 2 un extremist

Octavian Ursu, politicianul german de etnie romana, a fost ales primar al orasului Gorlitz. Candidatul CDU a primit 55% din voturile valabile exprimate, in turul al doilea al alegerilor locale, invingandu-l astfel.

Primarul unei comune din Botosani, in stare critica la spital dupa ce cazanul de tuica la care lucra in curte a explodat

Primarul comunei Corni, din judetul Botosani, este in stare critica, la spital, cu arsuri pe 90% din suprafata corpului, dupa ce cazanul de tuica din curtea casei a explodat si l-a stropit cu lichid fierbinte, transmite Mediafax. Medicii cauta solutii pentru transferul barbatului intr-un centru de mari arsi.

O adolescenta de 16 ani a cazut de la etajul trei al unui bloc din Constanta. E posibil sa fi incercat sa-si ia viata

O adolescenta de 16 ani, ranita dupa ce vineri seara a cazut de la etajul trei al unui bloc din localitatea Mihail Kogalniceanu, a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a.

Un roman a castigat alegerile pentru primaria orasului Goerlitz din Germania

Candidatul Uniunii Crestin-Democrate CDU) pentru postul de primar al orasului german Goerlitz din landul Saxonia, Octavian Ursu, un muzician originar din Romania, a castigat duminica turul al doilea al alegerilor.

BURSELE DIN LUME Sectorul telecom din Germania ridica bursele europene

Bursele din Europa au crescut ieri, ca urmare a unei licitatii pentru frecvente 5G ce a avut loc in Germania, care a generat 6,55 de miliarde de euro.

Mobilizare de amploare a pompierilor pentru salvarea unui copil din Buzau. Copila de zece ani a fost transportata de urgenta la spital

Mobilizare de amploare a pompierilor pentru salvarea unui copil izolat pe o insula formata pe raul Slanic, in localitatea Gura Dimienii, din judetul Buzau. Fetita de 10 ani a ramas blocata pe insula in.

Acuzat de viol, Cristiano Ronaldo a primit citatia de a se prezenta in fata unui tribunal din Las Vegas

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, acuzat de viol in SUA, a primit citatia de a se prezenta la tribunal, conform documentelor depuse, vineri, de avocatii sai la un tribunal federal din Nevada, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )