Libnet.ro
UNICEF

01:06

CA Immo a avut anul trecut in Romania venituri din chirii de aproape 33 mil.euro, in crestere cu 10%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CA Immo a avut anul trecut in Romania venituri din chirii de aproape 33 mil.euro, in crestere cu 10%

Grupul austriac CA Immo, care detine cinci cladiri de birouri in Bucuresti, de circa 100. 000 de metri patarti, a inregistrat anul trecut venituri de aproape 33 de milioane de euro in Romania, in crestere cu 10% fata de 2013. continuă pe Wall-Street Ro

Statistica alarmanta: Peste 2,4 milioane adrese IP din Romania, implicate in incidente de securitate cibernetica anul trecut

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a primit anul trecut peste 78 milioane alerte de securitate cibernetica cu privire la mai mult de 2,4 milioane IP-uri unice din Romania implicate in diverse tipuri de.

Mai putina bere vanduta in Romania anul trecut. Piata berii a scazut cu 8,6%

Piata berii a scazut anul trecut cu 8,6% fata de 2013, pentru al doilea an consecutiv, pe fondul presiunii fiscale, potrivit Asociatiei Berarii Romaniei, care spera la o revigorare a consumului daca va fi adoptat noul Cod Fiscal, documentul prevazand.

Transgaz vrea sa dea actionarilor jumatate din profitul de 502 milioane de lei de anul trecut si sa imprumute alti 500 de milioane de lei pentru investitii

Compania de stat Transgaz Medias, operatorul sistemului national de transport al gazelor naturale din Romania, propune actionarilor acordarea de dividende in valoare de 256,6 milioane lei, putin peste jumatate din profitul net de 502,5 milioane de lei inregistrat anul trecut.

Transelectrica: Productia de electricitate a crescut cu 11,3% anul trecut, iar consumul cu 2%. INS spune invers: consumul a scazut cu 1,9%

Productia de electricitate a Romaniei a crescut anul trecut cu 11,3% fata de 2013, iar consumul net a urcat cu 2%, la 53,5 TWh, a declarat, intr-o conferinta de presa, Toni Teau, presedintele directoratului Transelectrica, operatorul sistemului national de transport al energiei.

Fermierii anunta proteste, dupa ce APIA nu le-a platit subventiile de anul trecut

Crescatorii de bovine, ovine si caprine din intreaga tara ies in strada, anuntand actiuni ample de protest ca urmare a faptului ca nici pana la aceasta data Ministerul Agriculturii, prin Agentia de Plati si Interventie in Agricultura APIA), nu a platit subventiile per capita aferente anului trecut.

Piata berii s-a contractat cu 8,6% in volum, anul trecut

Volumul pietei berii a atins doar 14,9 milioane hl in 2014, in scadere cu 8,6% fata de cel inregistrat anul precedent, astfel ca nivelul consumului pe cap de locuitor a coborat la 74 litri in 2014, de la 81 litri, transmite Asociatia Berarii Romaniei, intr-un comunicat.

Fondul de Garantare a Asiguratilor si-a majorat cu 10% capitalurile, anul trecut, la 938,75 milioane lei

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) inregistra, la sfarsitul anului trecut, capitaluri proprii in valoare de 938,75 milioane de lei, cu aproximativ 10% mai mult fata de anul precedent 853,09 milioane de lei).

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1881 seconds )