Libnet.ro
UNICEF

00:07

Au impanzit masina cu display-uri. Cel mai mare are 49 de inch in diagonala!

Auto Ro Auto Ro,
Au impanzit masina cu display-uri. Cel mai mare are 49 de inch in diagonala!

Un start-up din China ar putea dobori recordul pentru cele mai multe display-uri instalate intr-o masina. Unul dintre acestea ajunge la o diagonala de 49 de inch!. continuă pe Auto Ro

Cat curent ar putea produce cel mai mare parc eolian din lume

Cel mai mare parc eolian din lume este, fireste, un plan olandez, iar energia electrica produsa aici ar putea depasi cateva recorduri. Olandezii sunt destul de ambitiosi cand vine vorba de centrale eoliene; au facut o multime de progrese in ultimii ani si incearca sa atinga limitele impuse de UE in ceea ce priveste energia [].

Cel mai mare sindicat german, in greva

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, a demarat ieri o serie de greve, solicitand o majorare salariala de 6% pentru cei 3,9 milioane de membri ai sai din sectorul electric si al metalurgiei, precum si posibilitatea reducerii saptamanii de lucru de la 35 la 28 de ore, pentru un echilibru mai bun intre munca si viata, transmite AFP, conform Agerpres .

CES Las Vegas Au inceput testele cu masini autonome in zona unde se tine cel mai mare targ de tehnologie al inceputului de an

Multe companii vor expune la CES tehnologie care da un mare grad de autonomie masinilor, insa cateva au dat si drumul unor teste pe strazile din Las Vegas. Cel mai cunoscut este parteneriatul dintre Lyft si Aptiv care a pus pe strazile celebrului oras opt masini BMW Seria 5 care se pot conduce aproape) singure. Un om este prezent la volan, in caz ca se intampla ceva, dar masina are nivelul 4 de autonomie din 5.

Cel mai mare trust de presa de limba maghiara in Romania, Udvarhelyi Hirado, are un nou proprietar (Rador)

Cel mai important trust de presa de limba maghiara din Romania, Udvarhelyi Hirado, a ajuns in incapacitate de plata si a cerut deschiderea procedurii de reorganizare judiciara impotriva sa, scrie Rador.

A agatat-o pe Facebook, iar apoi a chemat-o la el acasa! O pustoaica din Bacau a trait cel mai mare soc cand a intrat la el in apartament

O adolescenta de 15 ani din Bacau s-a lasat sedusa de un tanar de 21 de anipe Facebook sia acceptat sa mearga la el acasa. Insa ce a urmat e incredibil. Fata s-a dus la el acasa si din momentul in care i-a ca.

PSD va avea o noua sedinta CEX in orasul condus de cel mai mare contestatar al lui Dragnea

Conducerea PSD a decis luni sa organizeze un nou Comitet Executiv CEX) la cateva zile dupa sarbatoarea Micii Uniri, pe 29 ianuarie, unde urmeaza sa fie luate deciziile finale privind restructurarea.

Lectii de afaceri de la cel mai bogat om din istorie, seful Amazon

Jeff Bezos lansa in 1994 compania Amazon, care a intrat pe piata ca magazin online de carti si a devenit in cativa ani cel mai mare retailer din lume. El a ajuns, azi, cel mai bogat om din toate timpurile, cu o avere estimata la 105,1 miliarde de dolari, depasindu-l pe Bill Gates, seful Microsoft. Iata cateva dintre principiile care l-au ajutat pe Bezos in afaceri si din care tinerii antreprenori ar avea cate ceva de invatat.

Oglinda-oglinjoara, al cui buton nuclear este mai mare?

Butonul meu este mult mai mare si mult mai puternic, si chiar functioneaza! i-a raspuns pe Twitter Presedintele Statelor Unite ale Americii 71 de ani) liderului comunist de la Phenian 34 de ani), in amuzamentul general din propria tara si din comunitatea internationala, facandu-ne inca o data sa intelegem cam cum arata ordinea globala in era Trump si ca, desigur, la 71 de ani, un lider ar trebui sa aiba nu numai mintea mai mare, dar si butonul mai mare ca la 34 de ani;.

(P) REGATA, cel mai important jucator in importul si distributia materialelor de constructii din Romania, isi anunta planurile pentru 2018: birouri noi in Bucuresti, recrutare echipe noi si digitalizarea companiei

Povestea REGATA incepe in 1993, la Targoviste. Prin ambitie, organizare si profesionalism, compania s-a dezvoltat continuu, ajungand ca in cei 25 de ani de experienta sa devina cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania.

Pustiul asta cu autism si-a indeplinit cea mai mare dorinta dupa cinci ani de zile - Toata lumea i-a distribuit povestea impresionanta

Un salon de tatuaje din Statele Unite a impartasit pe o retea de socializare povestea unui tanar care si-a implinit cel mai mare vis. Acesta este Buzz. Buzz are 23 de ani si a fost diagnosticat cu autism.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )