Libnet.ro
UNICEF

16:45

iMPARTIREA PUTERII: Dragnea anunta VICTORIA USL, Videanu recunoaste esecul ARD, iar ...

România Liberă România Liberă,
iMPARTIREA PUTERII: Dragnea anunta VICTORIA USL, Videanu recunoaste esecul ARD, iar ...

UPDATE: Rezultatele alegerilor parlamentare au inceput sa faca victime in interiorul ARD. Liderul PDL Cezar Preda a anuntat, luni, ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor. Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au aratat clar optiunea majoritara a romanilor pentru candidatii USL. Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea . continuă pe România Liberă

Atanasiu: Victoria USL in Alba, fief PDL, este victoria tuturor celor care s-au prezentat la vot.

Presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, care a castigat un mandat de senator cu peste jumatate din voturi, afirma ca victoria USL in Alba, fief PDL, este in esenta o victorie a tuturor celor care s-au prezentat la vot, transmite corespondentul MEDIAFAX. Teodor Atanasiu le multumeste, intr-un comunicat de presa transmis, luni, dupa anuntarea rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare, alegatorilor care duminica au infruntat gerul si zapada si au venit la vot. Liderul PNL adauga ca .

Teodor Atanasiu: Victoria USL la Alba, in fieful PDL, este a celor care au venit la vot

Teodor Atanasiu, liderul PNL Alba, a declarat, luni, ca victoria USL in acest judet, considerat a fi controlat de catre PDL, apartine tuturor cetatenilor care s-au prezentat la vot pentru alegerile parlamentare de.

Victoria USL este si o victorie impotriva lui Traian Basescu, sustin liderii Uniunii

Victoria USL in alegerile parlamentare este si una impotriva presedintelui Traian Basescu, sustin liderii Uniunii. Crin Antonescu avertizeaza ca presedintele nu va avea alta solutie decat sa il accepte ca.

iMPARTIREA PUTERII. Liviu Dragnea anunta NUMARATOAREA PARALELA a USL si cati membri ...

Secretarul General al PSD si, totodata, seful de campanie al USL, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, rezultatele numaratorii paralele a USL. De asemenea, Dragnea a precizat ca noul Legislativ va avea cu 80 de mandate in plus. Mai exact, in noua legislatura vor fi 550 de mandate. Din cate am inteles, in sala de plen sunt 501 locuri si 550 de mandate, a afirmat seful de campanie al USL. Acesta a sugerat ca PDL, care, potrivit acestuia, a contestat la Curtea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )