Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un important lider al Statului Islamic a fost ucis in Siria. Anuntul prin care ISIS anunta moartea lui Abu Muhammad al-Adnani

Antena3 Antena3,
Un important lider al Statului Islamic a fost ucis in Siria. Anuntul prin care ISIS anunta moartea lui Abu Muhammad al-Adnani

Purtatorul de cuvant al gruparii jihadiste Stat Islamic SI), Abu Muhammad al-Adnani, unul dintre responsabilii cei mai vechi ai organizatiei, a fost ucis in Siria, la Alep, a anuntat marti agentia de. continuă pe Antena3

Purtatorul de cuvant al Statului Islamic a fost ucis

Purtatorul de cuvant al Stat Islamic, Abu Muhammad al-'Adnani, a fost ucis in Alep, conform SITE Intelligence Group, o organizatie care urmareste activitatea online a jihadistilor, potrivit.

Purtatorul de cuvant al Statului Islamic a fost ucis

Purtatorul de cuvant al asa-zisului Stat Islamic, Abu Muhammad al- 'Adnani, a fost ucis in orasul sirian Alep, potrivit CNN Turk si Al Jazeera, care citeaza SITE Intelligence Group, o organizatie care urmareste activitatea online a jihadistilor.

Un purtator de cuvant al ISIS, presupus sef al serviciului secret care a pregatit atentatele din Occident, a fost ucis

Un purtator de cuvant al organizatiei teroriste Stat Islamic, Abu Muhammad al-Adnani, despre care se crede ca a fost si seful serviciului secret de elita al ISIS care a organizat atentatele din Europa, a fost ucis in Siria, anunta agentia de presa apropiata jihadistilot Amaq News, citata de BBC News.

Un soldat turc a fost ucis si alti trei au fost raniti intr-un atac ce a vizat un tanc in Siria

Un soldat turc a fost ucis si alti trei au fost raniti sambata, intr-un atac cu racheta care a vizat un tanc in apropiere de orasul sirian Jarablus, relateaza Reuters.

VIDEO Executie macabra. Cinci minori impusca cinci combatanti kurzi in numele Statului Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat o noua inregistrare video macabra, in care cinci minori apar inainte de a executa cinci ostatici kurzi. Unul dintre ei - blond si cu ochii albastri - este fiul unui jihadist britanic care a murit in Siria.

Jihadistii Statului Islamic au luat cu asalt o inchisoare. Zeci de detinuti au fost eliberati

Activisti islamisti purtand insemnele gruparii Statul Islamic au intreprins un atac impotriva unei inchisori din sudul Filipinelor, eliberand opt membri de-ai lor si alti 20 de de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )