Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un important lider terorist a fost ucis

Antena3 Antena3,
Un important lider terorist a fost ucis

Coordonatorul atacurilor din 2014 asupra unei scoli din Pakistan, in care au murit peste 150 de persoane, majoritatea copii, a fost ucis in Afganistan, intr-un atac al unei drone americane,. continuă pe Antena3

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador a fost ucis in locuinta sa

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost ucis in locuinta sa din San Salvador, au anuntat ieri autoritatile din aceasta tara, informeaza Reuters.

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador a fost ucis in locuinta sa

ACTUALIZARE 17:42 MAE isi exprima regretul pentru decesul consulului din El Salvador Ministerul Afacerilor Externe MAE) isi exprima profundul regret fata de decesul consulului onorific al Romaniei in Republica El Salvador, Emanuel Ricardo Salume Barake, si transmite sincere condoleante familiei acestuia, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. --------- Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost ucis in locuinta sa din San Salvador, au anuntat ieri autoritatile din aceasta tara, informeaza Reuters.

Consulul roman si mafia din Salvador. De ce a fost ucis Ricardo Emanuel Salume Barake

Presa din Salvador a anuntat pe prima pagina decesul reprezentantului onorific al Romaniei in mica tara central-americana El Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, ucis de agresori necunoscuti.

Caz dramatic in Spania: unul dintre cei mai buni matadori a fost ucis de taur in arena, in fata sotiei VIDEO

Unul dintre cei mai buni matadori din Spania, Victor Barrio, in varsta de 29 de ani, a murit sambata seara dupa ce a fost impuns de un taur in piept, in timpul unei coride din orasul Teruel. Barrio este primul matador care ucis in ultimii 31 de ani intr-o astfel de lupta traditionala cu tauri. Sotia sa a urmarit scenele de groaza din public.

Caz dramatic in Spania: unul dintre cei mai buni matadori din tara a fost ucis de taur in arena, in fata sotiei VIDEO

Unul dintre cei mai buni matadori din Spania, Victor Barrio, in varsta de 29 de ani, a murit sambata seara dupa ce a fost impuns de un taur in piept, in timpul unei coride din orasul Teruel. Barrio este primul matador ucis in ultimii 31 de ani intr-o astfel de lupta traditionala cu tauri. Sotia sa a urmarit scenele de groaza din public.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )