Libnet.ro
UNICEF

10:15

Impozitul pe cifra de afaceri, cutremur pentru companii

Adevărul Adevărul,
Impozitul pe cifra de afaceri, cutremur pentru companii

Noul program de guvernare al coalitiei PSD-ALDE prevede ca toate firmele din Romania vor plati, de la 1 ianuarie 2018, un impozit pe cifra de afaceri in locul impozitului pe profit, care va disparea. O prima analiza de impact al acestei masuri arata insa ca ea va fi distructiva pentru mediul de afaceri. continuă pe Adevărul

Impozitul pe cifra de afaceri este, probabil, o lovitura pentru companii

Impozitul pe cifra de afaceri este probabil o lovitura pentru companii, iar economia reala nu o sa vada cu ochi buni lucrurile astea, a declarat, ieri, Adrian Mitroi, profesor de finante comportamentale la Academia de Studii Economice ASE), citat de Agerpres.

INTERVIU Gelu Diaconu, critici dure pentru programul de guvernare: Impozitul pe cifra de afaceri e o masura periculoasa, va avea un efect teribil asupra investitiilor / Evaziunea fiscala a crescut / Ionut Misa a spus adevarul cand a vorbit de nationaliza

Gelu Diaconu, fostul presedinte al Fiscului in guvernul Ponta, critica dur intentia guvernului Tudose de a introduce impozitul pe cifra de afaceri si impozitul pe venitul global, precum si marirea spectaculoasa a salariului minim. Un impozit abandonat si-n Africa, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro despre impozitul pe cifra de afaceri, si arata ca masurile denota disperarea de a acoperi incasarile slabe la buget cauzate de toleranta ANAF fata de cresterea evaziunii fiscale.

Mugur Isarescu, despre impozitul pe cifra de afaceri: Nu cred ca a plecat de la noi

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, sustine ca ideea impozitului pe cifra de afaceri nu ar fi plecat de la reprezentanti ai BNR, iar presa ar trebui sa caute raspunsul la Guvern, scrie Agerpres.

NOUL program de guvernare PSD: Masuri economice menite sa ajute tineri. TEORETIC

PSD a prezentat joi noul program de guvernare care prevede, printre altele, cresterea salariului minim, introducerea unui impozit pe cifra de afaceri, schimbari in colectarea TVA, acordarea creditelor fara.

Guvern: rezerve fata de introducerea impozitului pe cifra de afaceri pentru companii si impozitului pe venitul global pentru persoane fizice

O decizie finala privind posibila introducere a impozitului pe cifra de afaceri pentru companii va fi luata doar dupa ce premierul Mihai Tudose va avea rezultul simularilor, potrivit unor surse guvernamentale. Premierul nu ar fi de acord cu un impozit clasic pe cifra de afaceri, ci, eventual, cu un impozit gradual si doar pe anumite tipuri de activitati, potrivit surselor citate. Orizontul de timp al unei decizii finale nu e clar, dar sursele citate au declarat luni ca premierul vrea sa ia decizia inaintea acestei toamne.

Rezerve fata de introducerea impozitului pe cifra de afaceri pentru companii

O decizie finala privind posibila introducere a impozitului pe cifra de afaceri pentru companii va fi luata doar dupa ce premierul Mihai Tudose va avea rezultul simularilor, potrivit unor surse guvernamentale citate de Hotnews. ro.

Guvernul e rezervat fata de introducerea impozitului pe cifra de afaceri pentru companii

O decizie finala privind posibila introducere a impozitului pe cifra de afaceri pentru companii va fi luata doar dupa ce premierul Mihai Tudose va avea rezultul simularilor, potrivit unor surse guvernamentale citate de Hotnews. ro.

CNIPMMR: Noul program de guvernare modifica politicile fiscale si pune o mare presiune asupra mediului de afaceri

Noul Program de Guvernare modifica semnificativ politicile fiscale, completeaza, modifica si amana aplicarea multor masuri anterioare, cuprinde masuri pentru IMM, dar si creste presiunea asupra mediului de afaceri, a transmis, intr-un comunicat de.

Analistul economic Sorin Dinu, despre noul program de guvernare: Nu s-au oprit din incercarea de a falimenta tara, au mers mai departe

Noul program de guvernare va trimite numeroase companii private din Romania in faliment, crede analistul economic Sorin Dinu. Acesta a explicat, intr-un interviu pentru Romania libera, principalele puncte din planurile Cabinetului Tudose.

Asociatia Romania 100: Noul program de guvernare al coalitiei PSD - ALDE arata nevoia disperata a Executivului de finantare suplimentara

Asociatia Romania 100 sustine ca noul program de Guvernare al Coalitiei PSD-ALDE arata clar esecul programului prezentat in campania electorala dar si nevoia disperata a noului guvern de finantare suplimentara pentru a mentine masurile luate in primele sase luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )