Libnet.ro
UNICEF

15:31

imprumutul de 150 milioane euro pentru Republica Moldova, ratificat de Camera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
imprumutul de 150 milioane euro pentru Republica Moldova, ratificat de Camera

Camera Deputatilor a ratificat, astazi, Acordul privind asistenta financiara rambursabila intre tara noastra si Republica Moldova, potrivit caruia tara noastra acorda un imprumut de 150 milioane de euro tarii vecine, potrivit premierului Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

imprumutul de 150 milioane euro pentru Republica Moldova, ratificat de Camera

ACTUALIZARE 21:33 Ponta: Prin imprumutul acordat, aratam locuitorilor de pe malurile Prutului ca suntem impreuna si la bine si la greu Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca prin imprumutul de 150 de milioane de euro pe care tara noastra il acorda Republicii Moldova, decidentii din cele doua state arata locuitorilor de pe ambele maluri ale Prutului ca pot fi impreuna si la bine si la greu, transmit surse din presa.

Camera Deputatilor a aprobat imprumutul pentru Republica Moldova

Destinatia imprumutului este finantarea deficitului bugetar si refinantarea datoriei de stat a Republicii Moldova. Asistenta financiara rambursabila se va acorda in transe .

Ministrul Sorin Grindeanu are retineri ca proiectul de 85,6 milioane de euro pentru crearea unei retele de net de mare viteza in 783 de localitati lipsite de internet va fi finalizat in acest an

Ministrul pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu, a declarat marti ca are retineri ca proiectul de 85,6 milioane de euro pentru crearea unei retele de net de mare viteza in 783 de localitati va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an, cand era data limita de accesare a fondurilor UE. Ezitarea mea vine din faptul ca cei care-l implementeaza n. a Telekom Romania) nu si-au calibrat perioada de timp pentru obtinerea autorizatiilor de constructie. Sunt necesare peste 8000 de autorizatii pentru a incepe lucrul in aceste localitati. Pana acum doar 150 de localitati din cele 783 de localitati au autorizatii de constructie. Vezi in articol care este solutia de back-up analizata in prezent cu Comisia Europeana.

EXCLUSIV Avocatul Piperea intra in procesul in care ASF cere falimentul Astra: Vrem sa recuperam 10 milioane de euro pentru Oltchim

Luarea unei decizii in procesul in care ASF cere deschiderea falimentului la Astra a fost amanata pana pe 28 octombrie, dar in proces a intrat si avocatul Gheorghe Piperea, ca partener colaborator al Rominsolv SPRL, administratorul judiciar al Oltchim, societate aflata in insolventa, care are de recuperat 10 milioane de euro de la Astra. In afara de recuperarea sumei, Piperea vrea sa obtina un lichidator judiciar independent, acuzand ca cele doua societati de insolventa propuse de ASF, ca lichidatori la Astra, respectiv KPMG Restructuring SPRL si Dascal Insolvency SPRL, au mari probleme de incompatibilitate.

Rablele straine polueaza Republica Moldova

Bugetul de stat este lipsit de sute de milioane de lei, iar populatia locuieste intr-un mediu tot mai poluant din cauza ca reglementarile in domeniul auto permit autoturisimelor cu numere straine sa circule nestingherit in Republica Moldova, considera expertul Serghei Solomonov.

Cursele avia dintre Republica Moldova si Rusia nu vor fi intrerupte

Zborurile dintre Republica Moldova si Rusia nu vor fi afectate de interdictiile reciproce dintre Ucraina si Rusia.

Ce minoritati traiesc in Republica Moldova

Ce minoritati traiesc in Republica Moldova. Rusi, ucraineni, bulgari, tigani, armeni, polonezi, si evrei traiesc pe teritoriul Republicii Moldova, conform datelor neoficiale ale recensamantului populatiei din anul 2014 si a celui din 2004.

Primaria Capitalei a atribuit un contract de circa 19,6 milioane lei pentru supervizarea lucrarilor de la statia de epurare de la Glina, faza II

Primaria Capitalei a atribuit un contract de 19,6 milioane lei asocierii Eptisa Romania SRL Eptisa Servicios de Ingenieria SL SC Konsent SA pentru asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor de la statia de epurare de la Glina, faza II. La licitatie au participat 7 firme, dar au fost admise doar doua oferte din care s-a ales castigatorul. Pentru realizarea statiei de la Glina, faza II, primaria Capitalei a accesat in 2013 fonduri europene in valoare de 145 milioane de euro. Deocamdata nu a fost desemnat consortiul/firma care va executa lucrarile de construire si proiectare.

Nicolae Dumitru Niro si-a recunoscut vinovatia in dosarul licentelor Microsoft: M-am intalnit cu Serban Mihailescu, i-am spus despre ce este vorba si i-am dat 800.000 de euro, pentru a accelera afacerea

Omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, a dat o declaratie completa, in care a aratat ca a fost contactat de Dinu Pescariu, care l-a rugat sa discute cu Alexandru Bittner, pentru ca acesta din urma sa isi foloseasca influenta la Guvern pentru avizarea contractului privind licentele Microsoft. Dumitru a spus ca l-a sunat pe Alexandru Bittner la biroul acestuia si a avut ulterior o intalnire in timpul careia a inteles ca Bittner stia despre ce este vorba si a solicitat o suma de 3,8 milioane de dolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )