Libnet.ro
UNICEF

05:00

impuscaturi intr-o sectie de vot din Prahova. Cinci barbati au atacat un politist

Antena3 Antena3,
impuscaturi intr-o sectie de vot din Prahova. Cinci barbati au atacat un politist

Un barbat a fost impuscat de un politist intr-o sectie de votare din comuna Provita de Jos, sat Draganeasa, anunta publicatia Ziarulincomod. ro. Astazi, 23. 2019, in jurul orei 20:30,un grup. continuă pe Antena3

Politist atacat la o sectie de vot din Prahova. Primele imagini de la fata locului. Ce s-a intamplat, de fapt, la sectia din Draganeasca

Un barbat a fost impuscat in picior, sambata seara, de un politist, dupa ce, impreuna cu alte persoane aflate in stare de ebrietate, au intrat in curtea gradinitei din Draganeasca, unde este amenajata.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O sectie de vot din Italia, evacuata din cauza inundatiilor

O sectie de votare din Savona, Italia, organizata pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a fost mutata ca urmare a unei situatii de forta majora - cod rosu de inundatii, informeaza.

Panica intr-o scoala din Prahova: Trei eleve duse de urgenta la spital

Panica totala la o scoala din judetul Prahova. Pompierii si doua echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta au intervenit de urgenta la o scoala din cumunaBaltesti, dupa ce mai multi.

Raport devastator al Institutului National de Sanatate. Locuitorii din Prahova se imbolnavesc de cancer din cauza poluarii

Raport devastator al Institutului National de Sanatate. Autoritatile recunosc oficial pentru prima data ca rata imbolnavirilor de cancer din Ploiesti, Blejoi si Brazi a explodat din cauza poluarii. Datele.

Explozie la un depozit de artificii din Italia. Cinci oameni au murit si doi au fost grav raniti

Cinci oameni au murit si doi au fost grav raniti in urma unei explozii de proportii la un depozit de artificii din Sicilia. Se pare ca angajatii unei alte companii efectuau lucrari de intretinere in momentul pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )