Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Cum va fi vremea in tara si la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru joi si vineri: Cum va fi vremea in tara si la Bucuresti

Joi, vremea se va raci fata de ziua precedenta si va deveni rece pentru inceputul lunii aprilie mai ales in nordul si in centrul tarii, informeaza Mediafax. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade. Cerul va fi mai mult noros in regiunile vestice, nordice si centrale si va prezenta innorari temporare in restul teritoriului. continuă pe Hotnews

Vremea se va mentine racoroasa in majoritatea regiunilor. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se va mentine racoroasa in majoritatea regiunilor, mai putin in cele estice si sud-estice, unde valorile termice raman apropiate de mediile climatologice specifice perioadei. Astfel, temperaturile.

Instanta amana pentru joi pronuntarea pe contestatia DNA in cazul Darius Valcov

20 - inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat miercuri, pentru joi, pronuntarea deciziei pe contestatia depusa de DNA la hotararea instantei de a-l cerceta in arest la domiciliu pe fostul .

Inalta Curte amana pentru joi pronuntarea pe contestatia DNA in cazul Darius Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat miercuri seara, pentru joi, pronuntarea deciziei pe contestatia depusa de DNA la hotararea instantei de a-l cerceta in arest la domiciliu pe fostul ministru de Finante Darius Valcov, anunta Agerpres.

PROGNOZA METEO 30 martie: Cum va fi vremea luni

Luni, temperaturile se vor situa in jurul mediilor climatologice ale sfarsitului de martie, in intreaga tara.

PROGNOZA METEO Vreme capricioasa in urmatoarele doua saptamani, cu ploi aproape zilnice

Vremea continua sa ramana oscilanta in urmatoarele doua saptamani, perioada in care temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile climatologice in prima parte a intervalului 30 martie - 12 aprilie 2015, cu ploi aproape zilnic moderate cantitativ, iar in noptile mai reci nu sunt excluse precipitatiile mixte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )