Libnet.ro
UNICEF

19:45

inalta Curte a desemnat judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
inalta Curte a desemnat judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile prezidentiale

Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a desemnat, vineri, prin tragere la sorti, pe cei cinci judeca. continuă pe România Liberă

Curtea Suprema a tras la sorti cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegeri

Instanta suprema i-a desemnat vineri, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

iCCJ desemneaza judecatorii din BEC pentru alegerile prezidentiale

Instanta suprema ii va desemna vineri, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

iCCJ desemneaza judecatorii din BEC pentru alegerile prezidentiale

Instanta suprema ii va desemna vineri, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. in temeiul art.

Cand incepe sezonul 14 Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Concurentii vor avea parte de surprize

Te Cunosc de Undeva, emisiunea de la Antena 1, revine pe micile ecrane din luna septembrie. Sezonul 14 al show-ului prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi incepe pe 7 septembrie, de la ora 20:00. Producatorul emisiunii anunta ca in acest sezon a pregatit mai multe surprize pentru concurenti. Sezonul 14 Te Cunosc de Undeva .

iCCJ desemneaza judecatorii din BEC pentru alegerile prezidentiale

Instanta suprema ii va desemna vineri, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori care vor face .

Judecatorii din BEC pentru alegerile prezidentiale, desemnati vineri prin tragere la sorti

Instanta suprema ii va desemna vineri, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori care vor face .

Guvernul a adoptat cadrul legal prin care organizatiile pot face parte din EURES

Guvernul a adoptat o ordonanta prin care este instituit cadrul legal si institutional privind modul in care organizatiile interesate pot deveni parte a retelei EURES, conform unui comunicat de presa al Ministerului Muncii si Justitiei Sociale.

Cum este sa lucrezi ca tanar medic intr-un spital de psihiatrie din Romania. Pacientul este tratat de parca n-ar face parte din sistemul de sanatate

Dupa tragedia de la Sapoca, multi oameni din sistemul medical, inclusiv ministrul Sanatatii, au vrut sa transmita mesajul ca aveam de-a face cu un caz izolat, cu un sir de erori umane si atat. Nu este vorba despre o problema generalizata, spitalele de psihiatrie sunt ok. Pentru a vedea care este realitatea, am stat de vorba cu un tanar medic psihiatru dintr-un spital romanesc, care mi-a explicat, din interior, care sunt adevaratele probleme ale sistemului.

Romania si Republica Moldova vor face schimb de organe pentru pacientii care asteapta un transplant

Agentia Nationala de Transplant a semnat, vineri, un acord de colaborare cu Agentia de Transplant din Republica Moldova, in baza caruia se va putea face schimb de organe pentru pacientii aflati pe listele de asteptare, care au nevoie de transplant. Daca anumite organe nu pot fi folosite in Romania, din lipsa de receptori compatibili, acestea vor putea ajunge in Republica Moldova si invers. in cazul unei urgente medicale, cele doua Agentii vor incerca sa gaseasca solutii pentru a identifica un organ compatibil pentru pacientul care are nevoie.

Amnistia fiscala Ana-Maria Iordache (DB David si Baias): Firmele cu datorii de peste un milion, care vor doar anularea accesoriilor, au fost excluse din Ordonanta

Amnistia fiscala publicata recent in Monitorul oficial are doua parti, una pentru companiile cu datorii de peste 1 milion de lei, dedicata in principal societatilor de stat, si cealalta pentru restul, care au sub acea suma. Ana-Maria Iordache, partener DB David si Baias, a constatat ca fata de varianta pusa in dezbatere a aparut o modificare foarte importanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3111 seconds )