Libnet.ro
UNICEF

19:45

inca 16 milioane de lei pentru compensarea pierderilor suportate de producatorii de mere

Adevărul Adevărul,
inca 16 milioane de lei pentru compensarea pierderilor suportate de producatorii de mere

Guvernul a redirectionat 16 milioane de lei pentru a compensa pierderile suportate de producatorii de mere timpurii, de pe urma embargoului impus de Rusia la importul pe piata ruseasca, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Investitie de 91 milioane lei pentru modernizarea DN29 Suceava-Botosani

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport si CNADNR au semnat astazi un contract de finantare pentru modernizarea DN29 Suceava - Botosani, proiect cu un buget total de 91,29 milioane lei, cofinantat cu bani europeni, arata un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Portul din Calafat va beneficia de o investitie de 22,6 milioane lei pentru extindere

Portul din Calafat va beneficia de o finantare de peste 22,6 milioane lei, din care jumatate sunt fonduri nerambursabile, pentru a realiza lucrari de extindere a infrastructurii si a sistematiza dispozitivul feroviar al portului, arata un comunicat al Ministerului Transporturilor remis redactiei.

Romsilva aloca 21 milioane de lei pentru impaduririle din aceasta toamna

Regia Nationala a Padurilor RNP) Romsilva va aloca in aceasta toamna circa 21 de milioane de lei pentru impadurirea unei suprafete de aproape 4. 300 de hectare, iar cele mai importante lucrari vor fi efectuate in zona de campie si in Delta Dunarii, respectiv in judetele Tulcea, Dolj si Ialomita, potrivit datelor furnizate de Romsilva.

Regia Nationala a Padurilor va aloca 21 de milioane de lei pentru impaduririle din toamna

Regia Nationala a Padurilor RNP) - Romsilva va aloca in aceasta toamna circa 21 de milioane de lei pentru impadurirea unei suprafete de aproape 4. 300 de hectare, iar cele mai importante lucrari vor fi.

Guvernul a suplimentat bugetul pentru primarii cu inca 132 mil. lei

Guvernul a suplimentat din nou Bugetul Ministerului Administratiei Publice, din Fondul de Rezerva, cu inca 132,2 milioane lei. Banii vor fi repartizati autoritatilor locale, prin ordin al ministrului de resort, Liviu Dragnea.

Investitie de 14 milioane de lei pentru extinderea Colegiului Mesota din Brasov

Primaria Brasov a lansat licitatia pentru desemnarea unui constructor in vederea extinderii Colegiului National Dr. Ioan Mesota, lucrari care sunt planificate sa demareze anul viitor.

UE cofinanteaza proiecte de 24,5 mil. lei pentru dezvoltarea porturilor Calafat si Galati

Porturile din Calafat si Galati vor fi dezvoltate pe baza unor investitii de 22,6 milioane lei, respectiv 1,95 milioane lei, in cadrul unor programe de dezvoltare cofinantate cu bani europeni, prin Programul Operational Sectorial Transport 2007-2013.

Lichiditate de aproximativ 29 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 29 milioane lei 6,6 milioane euro).

UE confinateaza un proiect de peste 90 mil. lei pentru modernizarea drumului Suceava-Botosani

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport si CNADNR au semnat, joi, un contract de 91,29 milioane lei, cofinantat cu bani europeni, pentru modernizarea DN29 Suceava - Botosani.

Fiscul ialomitean a adus la buget 145 de milioane de lei. O buna parte din sume provin din masurile de executare silita

Reprezentantii Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ialomita au dat publicitatii date despre incasarile catre bugetul consolidat al statului in trimestrul III al anului in curs. 16 milioane de lei din totalul sumelor colectate provin ca urmare a masurilor de executare silita aplicate. in total, AJFP Ialomita a colectat in perioada de timp amintita suma de 145 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )