Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un candidat pentru postul pe care l-a ocupat Kovesi la DNA. Cine este procurorul militar Nicolae Lupulescu

Antena3 Antena3,
inca un candidat pentru postul pe care l-a ocupat Kovesi la DNA. Cine este procurorul militar Nicolae Lupulescu

Procurorul militar Nicolae Lupulescu este cel de-al doilea candidat la functia de sef al DNA, a confirmat, pentru MEDIAFAX, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Alaturi de acesta s-a mai inscris, pana in. continuă pe Antena3

Niciun candidat pentru postul de procuror-sef al DNA

Niciun procuror nu s-a inscris pana astazi pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat, astazi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care se declara convins ca vor exista candidati. Ultima zi de inscrieri pentru conducerea DNA este 24 august.

Niciun candidat pentru postul de procuror-sef al DNA, ultima zi de inscrieri fiind 24 august. Tudorel Toader: Sunt convins ca vor fi candidati

Niciun procuror nu s-a inscris pana luni pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat, luni, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care se declara convins ca vor exista candidati. Ultima zi de inscrieri pentru conducerea DNA este 24 august.

Vesti bune pentru cei care vor sa isi cumpere o masina. RARintroduce un nou serviciu

Vesti bune pentru cei care vor sa-si cumpere un autoturism. Registrul Auto Roman va introduce un nou serviciu numit cazierul autoturismului. Printr-un simplu SMS trimis catre RAR vor fi trimise informatii despre da.

Veste TERIBILA pentru romanii care au MASINI LA MANA A DOUA: Ce trebuie sa verifice URGENT

Avertisment dur pentru romanii care vor sa-si achizitioneze o masina la mana a doua. Ei ar trebuie sa fie foarte atenti de la cine cumpara! Samsarii de masini au la vanzare aproape de patru ori mai multe ma.

Al doilea candidat pentru sefia DNA: procurorul militar Nicolae Lupulescu

Procurorul militar Nicolae Lupulescu este cel de-al doilea candidat la functia de sef al DNA, a precizat pentru Mediafax ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Alaturi de acesta s-a mai inscris, pana in prezent, procurorul Paula Tanase, de la Galati.

Cine este Paula Tanase, prim candidat pentru sefia DNA

Paula Tanase, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, este primul candidat la selectia organizata de Ministerul Justitiei pentru functia de sef al DNA. Paula Tanase are multiple aparitii la Antena 3, televiziune aservita.

Tudorel Toader:La Ministerul Justitiei sunt nregistrate 4 candidaturi pentru postul de judecator la Tribunalul UE

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat printr-o postare pe Facebook ca au fost inregistrate, pana in prezent, patru candidaturi pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene, termenul limita de depunere a dosarelor fiind 24 august.

(P) Un tratament pentru cancer care face pe multi bolnavi fericiti. ONCONOVICAL + Dieta Anticancer

Tratament naturist pentru cancer nu poate fi altul decat Onconovical cu vitamina b17 si 19 plante antitumorale. Acesta este considerat cel mai complet tratament naturist deoarece vine impreuna si cu un program.

Avertisment pentru romanii care isi petrec vacanta in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca se mentine riscul ridicat de incendiu pentru mai multe regiuni din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )