Libnet.ro
UNICEF

08:00

inca 8 decese din cauza noului coronavirus

România Liberă România Liberă,
inca 8 decese din cauza noului coronavirus

Inca opt persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati ajungand la 1. continuă pe România Liberă

inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania

Inca noua persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania. Printre victime se afla si o femeie de 54 de ani din Suceava.

inca sase decese din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1276

Inca sase persoane au murit din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1276 de decese. Printre victime se afla si un barbat de 64 de ani, din Sibiu.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 1270 de morti in Romania

Noi decese din cauza COVID-19 inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 1270 de morti.

inca opt decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 1296. Printre victime, o asistenta medicala de 46 de ani

Inca opt persoane au murit din cauza noului coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 1296. Printre victime se afla si o asistenta medicala de 46 de ani, din Botosani.

Epidemiologul-sef al Suediei admite ca prea multi oameni au murit

Epidemiologul-sef al Suediei si arhitectul abordarii relaxate asupra combaterii pandemiei de COVID-19 a admis ca tara a inregistrat prea multe decese din cauza noului coronavirus si ca ar fi trebuit facute mai multe pentru a preveni raspandirea sa, relateaza The Guardian.

Editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

Trei mari festivaluri programate in vara - Untold, Neversea si Electric Castle - au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse, au anuntat marti organizatorii acestora.

Coronavirus in Romania: Patru noi decese. Bilantul mortilor urca la 1266

Alte patru persoane, cu varste cuprinse intre 69 si 84 de ani, au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat duminica la 1266, potrivit unei informari difuzate de Grupul de Comunicare Strategica.

inca 9 victime ale noului coronavirus. Bilantul a ajuns la1.288 de decese

Noul coronavirus a mai facut azi nc noua victime in Romania, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la1.

Suedia recunoaste ca ar fi trebuit sa ia masuri mai aspre impotriva noului coronavirus. Cate decese a inregistrat

Epidemiologul sef al Suediei, Anders Tegnell, figura cea mai vizibila a strategiei relaxate adoptate de aceasta tara in privinta noului coronavirus, recunoaste ca ar fi trebuit sa ia mai multe masuri la inceperea pandemiei.

Trei noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 1279 de morti in Romania

S-au inregistrat trei noi decese in Romania din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 1279 de morti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )