Libnet.ro
UNICEF

07:45

inca doi romani infectati cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie. Niciunul dintre ei nu a calatorit in afara tarii

Hotnews Hotnews,
 inca doi romani infectati cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie. Niciunul dintre ei nu a calatorit in afara tarii

Inca doi romani sunt infectati cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie. Ambii pacienti sunt din Bucuresti si niciunul dintre ei nu a calatorit in afara tarii. Pacientii sunt in stare generala buna, se afla izolati la domiciliu si sunt supravegheati de medicul de familie. Principala diferenta este ca noua tulpina este mult mai contagioasa decat cele vechi. continuă pe Hotnews

Au fost confirmate doua noi cazuri de pacienti romani infectati cu tulpina COVID din Marea Britanie!

Doua noi cazuri de pacienti infectati cu tulpina de COVID depistata in Marea Britanie au fost confirmate, vineri, la Institutul Matei Bals din Capitala.

Tulpina covid din Marea Britanie a ajuns in tara. Cazuri noi, ce s-a intamplat

Tulpina covid din Marea Britanie a ajuns in tara. Cazuri noi, ce s-a intamplat. inca doua cazuri de coronavirus cu noua tulpina au fost depistate in Romania. Autoritatile sunt in alerta. Cer mentinerea restrictiilor in Bucuresti dupa ce au aparut noi cazuri de coronavirus modificat Noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie a ajuns in .

Doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, depistate in Romania: Ambele cazuri sunt din Bucuresti. Ministerul Sanatatii recomanda amanarea deciziilor de relaxare

Inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie au fost depistate pe teritoriul Romaniei. Ambele cazuri sunt din Bucuresti. Nici una dintre cele doua persoane nu a calatorit.

CORONAVIRUS |Noua tulpina a virusului descoperita in Africa de Sud ar putea reduce eficacitatea vaccinurilor

O noua tulpina a coronavirusului, identificata in Africa de Sud, poate evita anticorpii care o ataca prin intermediul tratamentelor care folosesc plasma de la pacienti recuperati dupa Covid-19 si ar putea.

Noua tulpina de coronavirus, decoperita in Africa de Sud, de 1,5 ori mai contagioasa

Noua varianta de coronavirus a fost descoperita in luna octombrie 2020, in Africa de Sud. Expertii sud-africani au ajuns la primele concluzii dupa ce au studiat tulpina.

Noi cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-COV 2, in Romania

Alte doua cazuri de infectie cu tulpina SARS-CoV-2 cu transmisibilitate crescuta au fost secventiate.

Ne apara vaccinurile anti-Covid aparute pana acum de noua tulpina a coronavirusului aparuta in Brazilia?

Otulpina noua de Covid-19a fost detectatainJaponiala patru persoane infectate care s-au intorsdinBrazilia, anunta Reuters. in acest moment, nu exista dovezi care s.

Cat de periculoasa este noua tulpina a coronavirusului aparuta in Brazilia

Otulpina noua de Covid-19a fost detectatainJaponiala patru persoane infectate care s-au intorsdinBrazilia, anunta Reuters. in acest moment, nu exista dovezi care s.

Performanta exceptionala. Doi romani, medalii de aur si bronz la Campionatele Mondiale de Bob U 23 din Elvetia

Romania a obtinut medalii de aur si bronz de la Campionatele Mondiale de Bob pentru Juniori de la St. Moritz, din Elvetia. Performanta apartine echipajului compus din Mihai Cristian Tentea si Ciprian Daroczi, legitimati la CS Muscelul Campulung.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )