Libnet.ro
UNICEF

18:00

Doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, depistate in Romania: Ambele cazuri sunt din Bucuresti. Ministerul Sanatatii recomanda amanarea deciziilor de relaxare

B1 B1,
Doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, depistate in Romania: Ambele cazuri sunt din Bucuresti. Ministerul Sanatatii recomanda amanarea deciziilor de relaxare

Inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie au fost depistate pe teritoriul Romaniei. Ambele cazuri sunt din Bucuresti. Nici una dintre cele doua persoane nu a calatorit. continuă pe B1

Au fost confirmate doua noi cazuri de pacienti romani infectati cu tulpina COVID din Marea Britanie!

Doua noi cazuri de pacienti infectati cu tulpina de COVID depistata in Marea Britanie au fost confirmate, vineri, la Institutul Matei Bals din Capitala.

Noi cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-COV 2, in Romania

Alte doua cazuri de infectie cu tulpina SARS-CoV-2 cu transmisibilitate crescuta au fost secventiate.

Noua tulpina de coronavirus, decoperita in Africa de Sud, de 1,5 ori mai contagioasa

Noua varianta de coronavirus a fost descoperita in luna octombrie 2020, in Africa de Sud. Expertii sud-africani au ajuns la primele concluzii dupa ce au studiat tulpina.

Tulpina covid din Marea Britanie a ajuns in tara. Cazuri noi, ce s-a intamplat

Tulpina covid din Marea Britanie a ajuns in tara. Cazuri noi, ce s-a intamplat. inca doua cazuri de coronavirus cu noua tulpina au fost depistate in Romania. Autoritatile sunt in alerta. Cer mentinerea restrictiilor in Bucuresti dupa ce au aparut noi cazuri de coronavirus modificat Noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie a ajuns in .

Alexandru Rafila, despre relaxarea masurilor in Bucuresti: Putem face astfel de aprecieri daca am avea o radiografie fidela a situatiei. Si nu o avem

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Deputat PSD a vorbit la Antena 3 despre implicatiile relaxarii masurilor de combatere a pandemiei in Bucuresti, in special in contextul aparitiei unor noi cazuri confirmate cu noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie.

CORONAVIRUS |Peste 2.800 de noi cazuri de imbolnavire la nivel national. 1.005 pacienti diagnosticati cu COVID-19 sunt internati la ATI, iar ati 69 au murit

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat in raportarea transmisa, joi, la ora 13. 00, ca in ultimele 24 de ore, la nivel national au fost inregistrate 2. 878 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |2.745 de noi cazuri de COVID-19. 98 de pacienti au murit si alti 1.050 sunt internati la ATI

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, in raportarea transmisa marti, ca in ultimele 24 de ore, la nivel national au fost inregistrate 2. 745 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. in prezent,.

CORONAVIRUS |Noua tulpina a virusului descoperita in Africa de Sud ar putea reduce eficacitatea vaccinurilor

O noua tulpina a coronavirusului, identificata in Africa de Sud, poate evita anticorpii care o ataca prin intermediul tratamentelor care folosesc plasma de la pacienti recuperati dupa Covid-19 si ar putea.

inca doi romani infectati cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie. Niciunul dintre ei nu a calatorit in afara tarii

Inca doi romani sunt infectati cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie. Ambii pacienti sunt din Bucuresti si niciunul dintre ei nu a calatorit in afara tarii. Pacientii sunt in stare generala buna, se afla izolati la domiciliu si sunt supravegheati de medicul de familie. Principala diferenta este ca noua tulpina este mult mai contagioasa decat cele vechi.

Peste 2.500 noi cazuri de infectare cu COVID-19, in Romania

Un numar de 2. 699 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost inregistrate in ultimele.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3047 seconds )